صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عدالت امری یک‎سویه نیست/ ضرورت سالم‎سازی بسترهای اجتماعی به منظور تحقق عدالت

۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۵:۴۰
کد خبر: ۲۶۷۲۳۳
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
تقوی با بیان اینکه همه تلاش دستگاه قضا بر این است که دستیابی به عدالت را برای همه مردم تسهیل کند، گفت: برای دسترسی به عدالت باید بسترهای سالم سازی اجتماعی نیز فراهم باشد.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، عمران تقوی اظهار کرد: در حال حاضر سیاست دستگاه قضا بر این محور استوار است که عدالت در دسترس همه مردم قرار گیرد.

وی ادامه داد: البته در این مسیر دستگاه قضا تنها عامل و دستگاه متولی عدالت نیست بلکه باید به موضوع تحقق عدالت به معنای گسترده و دقیق نگاه شود.

رئیس دادگستری شهرستان آوج تصریح کرد: نمی شود از دستگاه قضا انتظار داشت که همه ابزار های سخت افزاری، نرم افزاری و نیروی انسانی خود را برای خدمت به مردم در نقاط مختلف فراهم کند و بعد دستگاه های خدمت رسان از جمله دستگاه های فرهنگی در این زمینه کوتاهی کنند.

وی توضیح داد: اگر فقر فرهنگی باشد آسیب های اجتماعی و معضلات فرهنگی فزونی خواهد یافت در نتیجه از سویی تولید ناهنچاری ها و جرائم را شاهد خواهیم بود حال آنکه برای دسترسی به عدالت باید بسترهای سالم سازی اجتماعی نیز فراهم باشد.

تقوی خاطرنشان کرد: لازمه عدالت بهره مندی از همه امکانات است ولی نمی توان مردم را از امکانات دیگر محروم کرد و بعد انتظار داشت تا عدالت حاصل شود از این رو عدالت امری تک سویه نیست.

وی اعلام کرد: امروز باید تلاش برای سالم سازی جامعه و رشد فرهنگی جامعه سرعت بیشتری یابد تا پیشگیری از وقوع جرم و ناهنجاری در جامعه محور اصلی کار شود.

رئیس دادگستری شهرستان آوج با اشاره به برخی معضلات اجتماعی اظهارداشت: براساس آیات و روایات نماز اثر بازدارندگی در منکر و فحشا دارد بنابراین خانواده ها و مدرسه ها باید این مهم را به طور جدی مورد توجه قرار دهند.

وی تأکید کرد: یکی از مهمترین اهداف انبیا و اولیای الهی توسعه و بسط عدالت در جامعه بوده است زیرا خداوند انسان را عدالتخواه و عدالت‌جو آفریده است، این خصیصه جزئی از سرشت انسان است به همین دلیل برای تحقق عدالت در طول تاریخ، خونِ پاک‌ترین و صالح‌ترین بندگان خدا بر زمین ریخته شده است تا این شجره طیبه در بطن زندگی و عمق جان انسان‌ها ریشه بدواند و رشد کند و بشریت در سایه امن آن، لذت زندگی توأم با عدالت و معنویت را تجربه کند.

تقوی یادآورشد: رسیدن به عدالت، مقصد نهایی انسان در زندگی نیست بلکه عدالت، مسیر حرکت انسان را به سوی کمال و تعالی هموار می‌کند و اوج کمال انسان را باید در تقرب الهی و همنشینی با او جستجو کرد در جامعه آراسته به عدالت امکان رشد و تعالی انسان وجود خواهد داشت. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *