گوشت شکار با طعم آنفلوآنزا
هر ساله با سرد شدن هوا پرندگان مهاجر از جنوب سیبری کوچ کرده و مهمان شمال کشور و شالیزارهای مازندران می شوند . گونه های مختلفی از این پرندگان توسط شکارچیان محلی، شبانه با استفاده از تورهای هوایی و سایر ابزارهای غیرقانونی شکار می شوند و در بازار به فروش می رسند. پرسود بودن بازار فروش و استقبال از مصرف گوشت این پرندگان در مازندران این استان را به بازاری برای عرضه پرندگان شکار شده در استان های گیلان و گلستان تبدیل کرده است. در سایه عدم اقدام لازم از سوی مسئولان محیط زیست و علی رغم ممنوع شدن شکار به بهانه پیشگیری از شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان, تعداد شکارچیان غیر مجاز افزایش و جمعیت مرغان مهاجر کاهش یافته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *