صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ماموریت‌های فضایی در سال 2017

۱۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳:۰۱
کد خبر: ۲۶۴۰۳۵
دانشمندان بخش فضایی جزو پرتلاش‌ترین دانشمندان روی زمین و همواره در پی شناخت جهان هستی هستند، حال می‌خواهیم بدانیم که دانشمندان این حوزه در سال 2017 چه کارهایی در پیش دارند و منتظر چه رویدادهایی در فضا خواهیم بود.
به گزارش گروه فضای مجازی ، آنا به نقل از SPace نوشت: قرار است دانشمندان در سال 2017 تلسکوپ فضایی «CHEOPS» یا «ماهواره شناسایی سیارات فراخورشیدی» را راه‌اندازی کنند. سیاره فراخورشیدی سیاره‌ای است که به دور ستاره‌ای به غیر از خورشید می‌گردد.

این تلسکوپ ستاره‌های شناخته‌شده را به عنوان میزبان سیارات فراخورشیدی را تحت نظر خواهد داشت و بر ستاره‌های نزدیک و پرنور شبیه به خورشید تمرکز می‌کند و به دانشمندان در کسب اطلاعات بیشتر در مورد این سیارات نیز کمک خواهد کرد.

دانشمندان در سال جدید امیدوارند که تلسکوپ فضایی «تس» (TESS) یا ماهواره بررسی سیاره‌های فراخورشیدی را که تاکنون ۲۰۰ هزار ستاره روشن را در آسمان کشف کرده است، بتواند ۵۰۰ سیاره را در ابعاد کره زمین کشف کند.

فضانوردان
در حوزه فضانوردی باید بگوییم که «توماس پسکه»، فضانورد فرانسوی، سیزدهم ژانویه از ایستگاه بین‌المللی فضایی خارج خواهد شد تا باتری‌های جدید را روی این ایستگاه نصب کند. این فضانورد فرانسوی در این عملیات ممکن است که بیش از هفت ساعت در فضای خلاء قرار بگیرد. او یازدهمین فضانورد اروپایی خواهد بود که در ایستگاه فضایی بین‌المللی، فعالیت بیرون از سفینه (راهپیمایی فضایی) دارد. این فضانورد در ماه مه به زمین باز خواهد گشت.

اما یک فضانورد ایتالیایی با نام «پائولو نسپولی» در ماه مه به ایستگاه فضایی بین المللی فرستاده خواهد شد تا در یک ماموریت پنج ماهه شرکت کند. این فضانورد که 60 سال دارد برای سومین بار راهی فضا خواهد شد.

فضاپیماها
فضاپیمای «کاسینی» نیز که در سال ۱۹۹۷ از زمین به فضا فرستاده شد در سپتامبر سال ۲۰۱۷ به ماموریت خود پایان می‌دهد. این فضاپیما که در مدار سیاره زحل قرار گرفته بود، تصاویر و اطلاعات بی نظیری از این سیاره بزرگ را طی دو دهه ماموریت خود به زمین ارسال کرد. فضاپیمای کاسینی پروژه مشترک ناسا، آژانس فضایی اروپا (ESA) و آژانس فضایی ایتالیا است.

در هدف فضایی دیگری برای امسال، انتظار می‌رود که فضاپیمای روباتیک بدون سرنشین ناسا با نام «جونو» روی سیاره مشتری فرود آید. کاوشگر جونو ماه ژوئیه وارد مدار مشتری شد و هدف ماموریت او شناخت لایه‌های زیرین و رمزگشایی از میدان مغناطیسی عظیم مشتری بوده است.

مهندسی هوا-فضا
شرکت بوئینگ قصد دارد در برابر رقیب خود یعنی اسپیس‌ایکس قد علم کند. این شرکت سازنده هواپیما، این روزها روی فضاپیمای CST-۱۰۰ خود کار می‌کند تا اولین شرکت هواپیمایی خصوصی‌ای باشد که فضاپیمای خود را به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌فرستد. انتظار می‌رود که اولین پرواز آزمایشی این فضاپیما در ماه دسامبر سال جاری صورت بگیرد.

در همین حال اسپیس‌ایکس، شرکت فناوری‌های اکتشاف فضایی آمریکا، سعی دارد تا در رقابت قرارداد فضانوردان ناسا پیروز شود. کپسول فضایی «Dragon V2» محصول این شرکت است که می‌تواند تا هفت فضانورد را حمل کند و برای اولین تست کامل در ماه مه ‌آماده خواهد شد تا پس از آن به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاده شود.


برچسب ها: ناسا فضانوردان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *