صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تولید سوخت از پسماند قهوه

۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳:۵۳
کد خبر: ۲۶۳۶۰۳
آرتور کی قهوه ای می فروشد که می تواند به ماشین شما انرژی داده و خانه شما را گرم نگه دارد. این مرد ۲۴ ساله بنیان گذار و مدیرعامل bio-bean(لوبیای زیستی) در لندن است که پس ماند قهوه را به سوخت زیستی تبدیل می‌کند.
به نقل از کلیک، مواد اولیه آن را از صدها مکان مصرف قهوه ـ بلوک های اداری، کافه ها، کارخانه های تولید قهوه فوری ـ تهیه می‌کند که آن‌ها را به طور رایگان در اختیارش می گذارند، در عوض از شر مدیریت هزینه های زباله راحت می شوند.

زمانی که مواد اولیه وارد کارخانه بیوبینز می شوند، طی یک فرایند غربال گری و خشک کردن رطوبت آن حذف شده و سپس توسط یک پرس مکانیکی له شده و با حلال مخلوط می شوند.

سپس بیشتر بیومس به صورت ساچمه هایی فشرده تبدیل می شود که برای گرمایش خانه ها استفاده می شوند. بیو بینز همچنین بیودیزل مایع نیز برای خودروها و سایر بیوشیمیایی ها تهیه می کند. کی هنگام تحصیل معماری در دانشگاه ucl این ایده را طراحی کرد.

وی توضیح می دهد "علاقه اصلی من در ابتدا گردآوری و بازیابی بود، نه سوخت های زیستی. من به این فکر می‌کردم که چطور شهرهای پایدار طراحی کنم و چگونه در آینده به این شهر سوخت برسانم.”

او به دنبال زباله قهوه رفت زیرا مادهای برای تولید حرارت است و همچنین به این دلیل که گردآوری آن ساده است. وی می گوید "هر تن زباله قهوه، ماده اولیه فناوری بازیابی بیوبینز از تولید حدود ۶٫۸ تن گاز کربن دی اکسید جلوگیری می کند.

کارخانه بیوبینز می تواند حدود ۵۰،۰۰۰ تن زباله را در سال مصرف کند، اما سالانه در بریتانیا بیش از ۵۰،۰۰۰ تن زباله قهوه تولید می شود، از این رو کی مشغول گسترش عملکرد کارخانه است. در حال حاضر بیش از ایجاد انحصار جهانی و مشارکت، هدف ارتقای تولید سوخت مایع بیوبینز است. وی می گوید "این مساله در انحصار بریتانیا و قهوه ی آن نیست و دلیلی وجود ندارد در بخش های دیگر دنیا نیز این کار انجام نشود.”



/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

برچسب ها: قهوه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *