صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رقابت هند و پاکستان بر سر فروش برنج به ایران

۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۶۲۹۸۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
هند در حال آماده کردن هیئتی برای اعزام به ایران است تا از سهم خود از بازار برنج ایران در برابر شرکت های پاکستانی دفاع کند.
 به گزارش گروه اقتصاد ، هند در حال آماده کردن هیئتی برای اعزام به ایران است تا از سهم خود از بازار برنج ایران در برابر شرکت های پاکستانی دفاع کند.

به گفته موهیندر پال جیندال، رئیس اتحادیه صادر کنندگان برنج هند، این هیئت که متشکل از مقامات دولتی و صادر کنندگان خواهد بود، روزهای 27 تا 29 ژانویه به تهران سفر خواهد کرد. وی افزود، صنعت برنج هند امیدوار است که ایران ممنوعیت واردات برنج باسماتی از هند را که در طی 4 ماه گذشته برقرار بوده لغو نماید.

یک مقام دولتی هند که نخواست نامش فاش شود گفت: ما باید به تلاش های دیگر کشورها واکنش نشان دهیم زیرا سهم ما از بازار ایران به شدت کاهش یافته است.

ایران در طی سال های اخیر یکی از وارد کنندگان بزرگ برنج باسماتی هند بوده است. اما در سال 16-2015 صادرات برنج باسماتی هند به ایران تقریبا به نصف کاهش یافت و از 1.1 میلیارد دلار در سال قبلی به 571 میلیارد دلار رسید.

در نیمه نخست سال مالی جاری، صادرات برنج باسماتی هند به ایران به 356 میلیون دلار رسیده است. هم هند و هم پاکستان از صادر کنندگان برنج به ایران هستند. اروگوئه نیز دیگر کشوری است که به ایران برنج صادر می کند.

ایران پس از لغو تحریم ها در ماه ژانویه 2016، تجارت خارجی خود را به کشورهای بیشتری گسترش داده است. یک مقام دیگر دولتی هند گفت: «ما باید صادرات برنج باسماتی به ایران را گسترش دهیم زیرا کشورهای دیگر با جدیت در حال گسترش صادرات انواع برنج های خود (به ایران) هستند.»هند تمایل دارد هرگونه نگرانی مقامات ایرانی در مورد کیفیت برنج باسماتی را مرتفع سازد.

راجن سوندارسان، دبیر اجرایی اتحادیه صادر کنندگان برنج هند گفت: «ما باید شایعات در مورد برنج باسماتی را که از سوی طرف های ذی نفع ساخته شده برطرف کنیم... ایران یک بازار با ثبات و مهم برای ماست. آنها تا به امروز مجوز واردات را صادر نکرده اند، در حالی که این اتفاق باید در ماه نوامبر می افتاد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *