صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وضع قوانین و مقررات مناسب برای توسعه بازارهای مالی و پولی

۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۸:۰۱
کد خبر: ۲۶۲۳۹۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس انجمن مالی اسلامی ایران گام های چهارگانه نظام سازی مالی اسلامی در کشور را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ،علی صالح آبادی صبح امروز در جریان برگزاری دومین همایش مالی اسلامی نظام مالی اسلامی را مقوله مهمی خواند و گفت: علاوه بر کشورهای مسلمان، در کشورهای پیشرفته نیز به نظام مالی اسلامی توجه می شود؛ چرا که این نظام ابزار بسیار مناسبی برای جذب سرمایه مسلمانان در این کشورهاست.

رئیس انجمن مالی اسلامی ایران همچنین با اشاره به چهار گام اساسی که راهکار عملی برای کاربردی کردن نظام سازی مالی اسلامی در کشور است افزود: توسعه پژوهشهای نظری و کاربردی در حوزه مالی اسلامی گام نخست در نظام سازی مالی اسلامی بوده و فکر، ایده و مطالعه مبنای توسعه پژوهش های مالی و کاربردی در نظام مالی و اسلامی است.

وی اظهار کرد: وضع قوانین و مقررات مناسب برای توسعه بازارهای مالی و پولی و همچنین حوزه حسابداری گام دوم برای نظام سازی در حوزه مالی اسلامی است.

رئیس انجمن مالی اسلامی ایران گام سوم نظام سازی مالی اسلامی را آموزش مالی اسلامی در سطح دانشگاه ها و موسسات آموزشی برای فعالان حوزه اقتصادی عنوان کرد و افزود: ایجاد کمیته های فقهی در سازمان بورس و نهادهای فعال در بازار سرمایه نیز گام آخر در این زمینه است.

وی در ادامه با اشاره به آغاز فعالیت انجمن مالی اسلامی در سال گذشته گفت: در این مدت اقدامات ارزنده ای توسط این انجمن انجام و برنامه های پنج ساله و ده ساله ای در این راستا تدوین و طراحی شده است.

سخنگوی انجمن مالی اسلامی همچنین این انجمن را قادر به نظام سازی در این حوزه ارزیابی کرد که می تواند در حوزه آموزش، پژوهش و قانون گذاری در وضع قوانین کمک های و مشاوره های کاربردی ارائه دهد.

صالح آبادی در ادامه افزود: انجمن مالی اسلامی موفق به برگزاری دوره مالی اسلامی در مقطع دکتر شده است و همچنین برنامه راه اندازی دوره های MBA و DBA مالی اسلامی را دارد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: انجمن مالی اسلامی به عنوان یک نهاد علمی و آموزشی آمادگی دارد مجلس را در طرح ها و لوایح بازارهای مالی بویژه طرح جامع بانکداری اقتصادی یاری رساند. بعلاوه این که این انجمن از مجلس انتظار دارد جایگاه قانونی این انجمن و انجمن های دیگری که در حوزه اقتصادی کار می کنند را ارتقا دهد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *