صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پشت صحنه جنجال جدید ضد انقلاب؛ رسوایی این بار با پروژه ترندسازی

۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸:۳۳
کد خبر: ۲۶۱۸۳۲
آرش صادقی دانشجوی اخراجی دانشگاه علامه و محکوم قطعی امنیتی در زندان است که ۱۴ آذر ۸۸ نزدیک دانشگاه علامه تهران دستگیر شد و اولین حکم خود را به اتهامات «اجتماع و تبانی علیه نظام و تبلیغ علیه نظام» در خرداد ۸۹ دریافت کرد.
به نقل از اتاق خبر 24، شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب پس از بررسی های مفصل پرونده جمعاً او را به ۶ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم نمود؛ اما این حکم در دادگاه تجدیدنظر به ۱ سال حبس تعزیری و ۴ سال حبس تعلیقی کاهش یافت.

اما قائله فعالیتهای این مجرم علیه امنیت ملی پایانی نداشت وی مجددا درشهریورسال۹۳  به اتفاق همسرش گلرخ ایرایی و دو دوست دیگرشان یعنی بهنام موسیوند ونویدکامران به دلیل تکرر اتهامات سابق دستگیر شدند.

صادقی بعد از هفت ماه با قراروثیقه هفتصد میلیون تومانی و همسرش نیز بعد از بیست روز با وثیقه صد میلیون تومانی آزاد گردید.

 سپس این دو مجرم و متهم با ادامه فعالیت های تبلیغی خود علیه کشور و نظام  طی دوجلسه دادگاه در اردیبهشت و تیرماه۹۴ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به اتهام "اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی”، "تبلیغ علیه نظام”  یکی به ۱۵سال و دیگری به شش سال حبس محکوم شدند.

این احکام باز هم را دادگاه و اعتراض را در پیش گرفت و  در دادگاه تجدید نظرکه درتاریخ اول دیماه ۹۴ در شعبه ۵۴ برگزار شد تایید و سرانجام آنها در ۱۸ خرداد ماه مطابق احکام قطعی دادگاه بازداشت و روانه زندان اوین گردیدند.

آرش صادقی به بهانه تهیه گزارش های حقوق بشری، اقدام به نشر اکاذیب و سیاه نمایی های القایی از سوی رسانه های غرب در مورد وضعیت حقوق بشر در کشور می نمود و خوراک رسانه های بیگانه و سازمان های به اصطلاح حقوق بشری را جهت فشار بیش از پیش به نظام مقدس جمهوری اسلامی فراهم می ساخت این فرآیند در تمام تعدد های محاکمه آزادی و بازداشت مجدد وی ادامه داشت.

وی از تاریخ 3 آبان 95 در اعتراض به آنچه که خود بازداشت غیرقانونی همسرش مینامد(!) دست به اعتصاب غذا زده است.

از آن تاریخ تا کنون صادقی می گوید به اصطلاح در اعتصاب غذا به سر می برد تا توجهات را به خود جلب کند و بتواند تلاشی برای تخفیف یا مفری خارج از روال قانونی برای خود یا همسرش ایجاد کند. این تلاش البته با همراهی وسیع شبکه های معاند و خارج نشینان ضد نظام همراه شده است بلوایی که آرش صادقی بدنبال براه انداختن اش در فضای مجازی است در واقع نقشه و برنامه مشترک اکثر زندانیانی است که اغراضی سیاسی و وارداتی از آنسوی آبها را در چنته دارند.

این در حالیست که در هیچ کشوری از دنیا با مجرمان امنیتی با تساهل و تسماح برخورد نمی کنند و همیشه شدیدترین برخوردها و مجازات ها مربوط به مجرمان امنیتی است.

چند روزی است همراهان ارش صادقی در انسوی مرزها سعی دارند موضوع وی را در شبکه آمریکایی توئتر داغ کنند توئیتر که در ایران شبکه ای مسدود شده است پیش از این، در ایام فتنه 88 با اعلام درخواست رسمی وزارت خارجه امریکا برای کمک به فتنه گران و آشوب های خیابانی در تهران تعطیلی مقطعی اش را لغو کرد.

حالا منافقین ، سلطنت طلبان و ... سعی دارند از تویتر به عنوان ابزاری برای داغ کردن موضوع این مجرم امنیتی و همسرش استفاده کنند.

 هرچند دقایقی نیز موفق به این اتفاق شدند و توانستند جایگاه مناسبی برای هشتگ کذایی شان دست و پا کنند! اما با لو رفتن فیک بودن اکانت ها ، توئیتر تنها دقایقی بعد از ترند شدن کمپین آرش صادقی برای اعتبار و آبروی خود اقدام به حذف آن از ترندها کرد!

به نظر می‌رسد پس از رشد سریع این هشتگ که با کمک ربات‌های توییتری انجام شده بود، تیم فنی توییتر اقدام به بررسی دوباره هشتگ‌ها و پالایش توییت‌ها کرده و نسبت مطالب تولیدی به تعداد نفرات شرکت‌کننده را مورد بررسی قرار داده به با توجه به جعلی بودن برخی از آنها، هشتگ #سیوآرش از لیست برترین‌های‌ توییتر حذف شده است.

در این کمپین (و کمپین‌های مشابه) اکانت‌های تازه‌کار بسیاری شرکت داشتند که در کمتر از چندساعت، بیش از صدها بار و فقط با همان یک هشتگ (#سیوآرش) اقدام به توییت و ریتوییت کرده‌اند.

پيش از این اكانت‌های نزدیک به منافقین از اين‌گونه روش‌ها استفاده كرده بودند.

" تصاویر مرتبط با توئیت های فیک "

 



طبق سیاست‌های اعلامی توییتر، تعداد توئیت‌ها فقط یکی از پارامترهای ترند شدن است و الگوریتم‌های دیگری نیز مدنظر است.

حجم بالای کاربران تازه‌کار (و جعلی) در کمپین، ارسال کردن یک توئیت خاص بدون اینکه به اصل مطلب چیزی اضافه شود، توئیت کردن برای هدایت ترافیک به آدرسی اینترنتی یا برای تبلیغ و ... نیز می‌تواند در حذف شدن #سیوآرش موثر باشد.

در همین راستا ترند ساختگی که برای ساعتی رتبه اول رو بدست آورده بود در عرض کمتر از دوساعت از مجموعه 20 ترند اول توئیتر هم حذف شد



مطمئنا اعتراض عده ای مزدور نسبت به اقدامات قاطعانه قوه قضائیه در مبارزه مجاهدانه با فتنه و عوامل آن، هیچ خللی در عزم این قوه وارد نخواهد کرد و واضح است که وقتی آنها تصمیماتی را مخالف امیال و اهداف خود می بینند از هر روشی سعی به جوسازی های پوشالی کنند تا شاید بتوانند مقابل آن تصمیم بایستند حالا چه در سطح فعالیت هایی فیک و تقلبی  در شبکه اجتماعی و یا به آتش کشیدن مساجد و مدارس و خانه های مردم!

ظاهرا چندان فرقی ندارد.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

برچسب ها: فتنه 88 جنبش سبز

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *