صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تداوم حمایت برخی افراد از فتنه گران جای تأسف دارد

۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲:۱۷
کد خبر: ۲۶۱۷۹۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حبیبی گفت : در فضای غبار آلود فتنه سال 88 عده ای دچار اشتباه شدند اما اینکه پس از 7 سال کسی هنوز برای فتنه گران دلسوزی کند، جای تأسف دارد.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، محمدرضا حبیبی در آیین گرامیداشت نهم دی ماه ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در جمع کارکنان اداری و قضایی دادگستری اظهار کرد: فتنه، محصول غبار آلودگی فضاست که برخی را به خطا می اندازد ولی اگر کسی امروز پس پایان غبار و با این همه سند و مدرک از پشت پرده این فتنه هنوز برای لیدرهای آن اشک تمساح بریزد جای تعجب و تأسف دارد.

وی تصریح کرد : با اعترافات عوامل جاسوسی کشورهای غربی برای فتنه 88 نزدیک به ده سال برنامه ریزی صورت گرفته بود که با همکاری عده ای و فریب خوردن برخی دیگر از داخل این فتنه که فقط برای تغییر نظام جمهوری اسلامی تدارک دیده شده بود ، شکل گرفت و نزدیک به هفت ماه کشور را اسیر آشوب و تلاطم کرد.

این مقام قضایی خاطرنشان کرد : البته رهبر معظم انقلاب با بصیرت خود از ماه ها قبل نسبت به احتمال فتنه و برنامه ریزی دشمنان هشدار داده بودند ولی خباثت دشمنان خارجی و خیانت عوامل داخلی این ثُلمه عظیم را به کشور وارد کرد.

وی با یادآوری انتخابات اخیر کشور آمریکا ، اظهار داشت : نامزد بازنده انتخابات اخیر آمریکا پس از آشوب های خیابانی این کشور ، در جمع رسانه ها و شبکه های تلوزیونی ظاهر شد و اذعان کرد: که نتیجه انتخابات را پذیرفته و مردم را به آرامش و تبعیت از قانون و مصلحت اندیشی ایالات متحده دعوت کرد و این در حالی است که در اوج انتخابات 88 همین فرد که سکان وزارت خارجه آمریکا را عهده دار بود از آشوب های خیابانی ایران حمایت کرد و با اعترافات خودشان تمام شبکه های ماهواره ای ، فضای مجازی و سایبری را برای تهیج مردم و انجام اعمال خرابکارانه بسیج کرده بودند.

رئیس کل دادگستری یزد اضافه کرد : همه کسانی که در فتنه 88 ایران نقش داشتند از عوامل سه کشور آمریکا ، انگلیس و رژیم صهیونیستی به نقش و تلاش خود اعتراف کرده اند اما عده ای هنوز که هنوز است از سران فتنه حمایت می کنند.

وی با اشاره به اینکه در حوادث پس از انتخابات آمریکا اعتراض مردم به روند ضد دموکراسی و سیستم انتخاباتی الکترالی آمریکا بود، گفت : اعتراض مردم آمریکا به سیستمی بود که بیش از دو ملیون رأی مردم در آن فدای چند رأی بیشتر الکترال شد و البته این اعتراض به حقی بود اما سردمداران آمریکا با گذشت از منافع شخصی ، مردم را به آرامش دعوت کردند ، اما در سال 88 حتی وقتی به یکی از کاندیدای معترض بازشماری آراء هم پیشنهاد شد قبول نکرد و فقط ابطال انتخابات را به منظور ایجاد جنجال و آشوب در کشور طلب می کرد.

حبیبی خسارت فتنه 88 به کشور را خسارتی بسیار سنگین و غیرقابل جبران دانست و بیان داشت: در حالیکه در آن سال کشور در اوج اقتدار بود و کشورهای دیگر خود را  آماده پذیرش شرایط ایران جدید کرده بودند، آتش فتنه دشمن را امیدوار کرد و سیل تحریم ها و کارشکنی های دشمن با این امیدواری بر کشور آوار شد.

وی اظهار داشت : برای تحلیل فتنه 88 صدها دلیل منطقی و حقوقی وجود دارد که اگر از همه آنها بگذریم ، چشم بستن عده ای بر اعترافات صریح دشمنان این نظام و تئوریسین های فتنه از همه سخت تر و جای تأسف و تعجب بسیار دارد.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *