امضای توافقنامه همکاری میان سازمان ملی بهرهوری ایران و مرکز بهرهوری کره جنوبی
رئیس سازمان ملی بهره وری ایران ضمن تشریح فعالیتهای صورت گرفته و دستاوردهای حضور هیات ایرانی در یکی از دورههای سازمان بهره وری آسیایی با عنوان (Bilateral Cooperation Between NPOs (BCBN از امضای تفاهم نامه مشترک همکاری میان سازمان ملی بهره وری ایران و مرکز بهره وری کره جنوبی خبر داد.
به گزارش گروه اقتصاد ، رؤیا طباطبایی یزدی با اشاره به مفاد تفاهم نامه مشترک همکاری میان سازمان ملی بهره وری ایران و مرکز بهره وری کره جنوبی گفت: بر اساس این تفاهم نامه، هر دو طرف خواهان همکاری نزدیکتر در راستای منافع دو جانبه جمهوری اسلامی ایران و کره جنوبی هستند و در جهت تقویت روابط همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و کره جنوبی به منظور کمک به ارتقای بهره وری در زمینههای مختلف در دو کشور از طریق تبادل و همکاری دو جانبه میان شرکتها، عاملان بهرهوری، مراکز و نهادهای دولتی گام برمیدارند.
وی با بیان این که تفاهم نامه مشترک همکاری میان سازمان ملی بهره وری ایران و مرکز بهره وری کره جنوبی شامل ۷ ماده میشود، تصریح کرد: بر اساس مفاد این تفاهم نامه هر دو طرف، به طورمشترک، در راستای ارتقا و ترویج انواع تکنیکهای بهره وری حرکت میکنند به صورتی که بهبود بهره وری و نوآوری به گونهای عملگرایانه در هر دو کشور به واقعیت بپیوندد. هم چنین هر دو طرف در جهت تسهیل تبادل دانش، تکنیک، تخصص و برنامههای آموزشی برای بهبود بهره وری و نوآوری در صنایع و شرکتها تلاش خواهند کرد.
تسهیل در توسعه پروژههای مشترک تحقیق، توسعه و ترویج بهره وری
رئیس سازمان ملی بهره وری ایران با بیان این که تسهیل تخصیص در توسعه پروژههای مشترک تحقیق، توسعه و ترویج بهره وری از دیگر بندهای این تفاهم نامه است، خاطرنشان کرد: بر اساس بند چهارم آن، هر دو طرف در راستای ارتقای سرمایه گذاری و توسعه صنعتی در بخشهای صنعتی مورد علاقه مشترک و همکاری در پروژههای خصوصی تلاش خواهند کرد.
وی با بیان این که در این تفاهم نامه اشاره شد که این تفاهم نامه به هیچ عنوان به عنوان یک قرارداد یا معاهده (یا منجر به ایجاد قرارداد) تلقی نمیشود، بنابراین هیچ گونه الزام قانونی یا تعهد الزامآور برای هیچکدام از طرفین ایجاد نمیکند، ادامه داد که این تفاهمنامه از زمان امضا توسط هر دو طرف اجرایی خواهد شد و تا زمان اعلان قبلی کتبی به مدت ۳۰ روز از خاتمه، اجرایی است. اصلاح مفاد تفاهمنامه نیازمند توافق دو طرف است.
بر اساس این گزارش، این تفاهم نامه مشترک همکاری با امضای رؤیا طباطبایی یزدی رئیس سازمان ملی بهره وری ایران (NIPO) و هونگ سونجیک رییس هیأت مدیره مرکز بهره وری کره جنوبی (KPC) از ۲۹ آذرماه ۱۳۹۵ ﴿مطابق با ۱۹ دسامبر ۲۰۱۶ میلادی﴾ اجرایی شده است.
بازدید از بنگاههای اقتصادی، مراکز نوآور و مرتبط با انرژیهای تجدیدپذیر
طباطبایی یزدی در ادامه با خاطرنشان کردن این نکته که خلیل بانان علی عباسی، مدیرکل دفتر توسعه مدیریت و تحول اداری و دبیر کمیته بهره وری وزارت نیرو و محمد متقی، رییس هماهنگی و نظارت بر طرحهای توسعه بهره وری وزارت نفت، وی را در این سفر که از روز دوشنبه ۲۹ آذر ماه لغایت جمعه ۳ دی ماه ۱۳۹۵ (۱۹ تا ۲۳ دسامبر ۲۰۱۶) برگزار شد، همراهی میکردند، گفت: بازدید از مراکزی چون مرکز نوآوری اقتصاد خلاق از برنامههای این سفر بود که در آن همه امکانات لازم از جمله تجهیزات الکترونیکی متناسب فراهم شده تا جوانان مستعد و خلاق شناسایی شده و آموزشهای موردنیاز آنها ارائه شود.
به گفته وی، بازدید از سایت امحای زباله سودوک وون، مرکز تولید برق از زباله، آژانس انرژی کره جنوبی، شرکت انرژی شرق – غرب فعال در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر، شرکت فولاد هیوندای به عنوان یکی از ۱۰ شرکت برتر فولاد در دنیا و موزه نوآوری سامسونگ بخش دیگری از برنامههای این دوره BCBN بود که فرصت مناسبی را در اختیار هیات ایرانی برای بهره مندی و انتقال تجارب کره جنوبی به بخشهای مختلف کشورمان فراهم کرد.
رئیس سازمان ملی بهره وری ایران تصریح کرد: بر همین اساس بلافاصله پس از این سفر، مکاتبات لازم با وزارتخانههای نفت، نیرو و صنعت، معدن و تجارت نیز صورت گرفت تا در اسرع وقت و بر اساس تفاهم نامه مشترک زمینه همکاریهای فیمابین بررسی شده تا این تفاهم نامه اجرایی و عملیاتی شود.
به گفته وی، هم چنین به زودی مجموعه کاملی از گزارشهای مرتبط به این سفر به زبان فارسی در سایت سازمان ملی بهره وری ایران منتشر خواهد شد تا متخصصان و علاقه مندان حوزههای مربوطه نیز بتوانند از تجارب این سفر بهره مند شوند.
گسترش همکاریهای دوجانبه ج.ا. ایران با کشورهای عضو سازمان بهره وری آسیایی
رئیس سازمان ملی بهره وری ایران با بیان این که تاکنون جمهوری اسلامی ایران بیشتر از برنامهها و دورههای آموزشی مشترک سازمان بهره وری آسیایی (APO) که به همه ۱۹ کشور عضو این سازمان اختصاص داشته، بهره میگرفته و یا در اجلاسهای مرتبط حضور یافته و با این کشورها رایزنی میکرده تاکید کرد: برای نخستین بار، همکاریهای دوجانبه بین کشورمان با دیگر اعضای سازمان بهره وری آسیایی از سال جاری در دستورکار قرار گرفت به طوری که علاوه بر این برنامه، مهرماه سال جاری نیز در قالب یکی دیگر از برنامههای BCBN سازمان بهره وری آسیایی، بازدیدی از مرکز بهره وری تایوان و بخشهای مرتبط با هدف تسهیل همکاریهای دوجانبه کشورهای عضو APO و تسهیل تبادل تجارب موفق دانش فنی از طریق انجام بازدید از ظرفیتهای قابل همکاری و همچنین تقویت همکاری دوجانبه در زمینه بهره وری سبز و کشاورزی ارگانیک صورت گرفت.
شایان ذکر است که یکی از فرصتهای سازمان بهره وری آسیایی، انجام همکاریهای دوجانبه سازمانهای ملی بهره وری کشورهای عضو (BCBN) است که هدف از این قبیل فرصتها، حمایت و تسهیل همکاریهای دوجانبه کشورهای عضو APO و تسهیل تبادل تجارب موفق دانش فنی از طریق انجام بازدید از ظرفیتهای قابل همکاری در کشورها، همچنین تقویت همکاری دوجانبه در راستای بهبود بهره وری در بین کشورهای عضو طراحی شده است. این فرصتها مخصوص مقامات ارشد، سیاستگذاران و راهبران فعال فرایندهای بهبود بهره وری در سازمانهای ملی بهره وری در نظر گرفته شده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *