آشنایی با عوامل بروز «سردرد» از منظر طب سنتی
یک کارشناس طب سنتی عوامل بروز سردرد از منظر طب سنتی را تشریح کرد و گرسنگی را از مهمترین عوامل دانست.
به گزارش گروه فضای مجازی ، سید جواد علوی در گفتوگو با تسنیم درباره علل ایجاد سردرد اظهار کرد: گرسنگی جزو عوامل ایجاد سردرد است و به طور کلی حذف هیچ وعده غذایی در افرادی که مستعد سردرد هستند, توصیه نمی شود, این افراد مثلا میتوانند وعده غذایی ظهر سبکی با میوه جات مناسب مزاج داشته باشند.
به گفته وی، سردرد بعد از غذا در افراد دیابتی بیشتر رخ میدهد و در واقع ترشح انسولین برای هضم قند وارد شده میتواند بهصورت ثانویه افت قند ایجاد کند و سردرد بعد از غذا از علایم آن است.
این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: به طور کلی ادویههایی مثل زعفران, دارچین یا شاهدانه, سیر وپیاز خام, تره, شنبلیه و مواد غذایی ترش مزه میتواند در بروز سردرد موثر باشد.
موادی که میتوانند باعث سردرد شوند
علوی اضافه کرد: حتی در مواقعی خوردن شیر به خصوص شیر سرد و پنیر مانده، غذاهای تند و تیز, غذاهای نفاخ، چرب، ماهی، عدس، بادمجان، خرما(مثلا بیش از دو عدد در روز فردی که غلظت خون ناشی از سردی یا سردرد نوع گرم دارد)، گردو ( مثلا بیش از دو عدد در روز) میتواند از عوامل بروز سردرد در افراد باشد.
خوردن آب یخ و بستنی از عوامل بروز سردرد
وی متذکر شد: هر فرد باید در استفاده از مواد غذایی دقت کند که آیا با سردردش ارتباطی دارد یا نه؛ از آنجایی که اغلب سردردهای مزمن ماهیت مزاجی سرد دارند، این افراد احتمالا با خوردن مواد غذایی مثل ماست یا آب یخ یا بستنی دچار سردرد میشوند.
این کارشناس طب سنتی یادآور شد: با توجه به موارد ذکر شده بسیاری از افراد میتواند در هنگام سردرد، مواد غذایی که خوردهاند را به خوبی دقت کنند و عامل سردرد خود را بیابند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *