صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بی تفاوتی دولت به نامه ۱۴ تشکل بخش خصوصی

۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۴:۲۱
کد خبر: ۲۶۰۷۵۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در خصوص واکنش دولت به نامه ۱۴ تشکل بخش خصوصی گفت: بخش خصوصی انتقاداتی به دولت دارد اما هدف ما مشترک است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، غلامحسین شافعی در نشست مشترک با روسای اتاق تعاون ایران و اتاق اصناف ایران با اشاره به اینکه یک نیاز جدی برای ائتلاف در بخش غیردولتی وجود دارد، گفت: بر اساس پیشنهاد سایر اتاق‌ها، موضوع ائتلاف مطرح شد که مورد توجه هر سه اتاق قرار گرفت و از مدتی پیش با تشکیل یک دبیرخانه مشترک، رسماً کار خود را شروع کرد.

وی با اشاره به اینکه وقتی نظر مثبت دولت و مجلس را برای این ائتلاف داشتیم، انگیزه سه اتاق بیشتر شد، افزود: بخش غیردولتی کشور باید صدای رسایی داشته باشد و یک نظر واحد را به برنامه‌ریزان کشور و به حاکمیت منتقل کند.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران ادامه داد: اگر بخش غیردولتی با نظرهای متفاوت در تدوین سیاست‌های کشور حضور داشته باشد، تصمیم‌گیران را دچار تردید و سردرگمی خواهد کرد؛ بنابراین ائتلاف سه اتاق باعث می‌شود تا در مسائل اقتصادی یک نظر واحد به وجود بیاید.

شافعی، توجه به توسعه متوازن منطقه‌ای را از اهداف مورد تأکید بخش غیردولتی دانست و اظهار داشت: در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور به توسعه متوازن منطقه‌ای توجه کمتری شده و یک نسخه واحد در مرکز کشور تدوین شده و در کل کشور اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نیاز داریم تا مناطق مختلف کشور در تدوین برنامه توسعه نقش‌آفرینی کنند، گفت: در آینده دبیرخانه منطقه‌ای این سه اتاق هم در کشور ایجاد می‌شود تا خلاء مسائل منطقه‌ای برطرف شود.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران همچنین به برنامه اتاق مشترک برای اقتصاد مقاومتی اشاره و تصریح کرد: در بهمن ماه نتیجه کار چند ماهه سه اتاق در این رابطه ارائه می‌شود، زیرا ما اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک برنامه کوتاه مدت نمی‌بینیم.

شافعی با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه سعی شد تا در مواردی، اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته شود، گفت: به دبیرخانه پیشنهاداتی دادیم که امیدواریم مجلس به آنها توجه کند و در مذاکره با بخش غیردولتی به آن جامعه عمل بپوشاند.

وی در خصوص اینکه آیا پس از انتقادات بخش خصوصی به دولت و نامه ۱۴ تشکل به رئیس‌جمهور، دولت واکنشی داشته است یا نه؟ گفت: وظیفه این است که منصفانه و مشفقانه، نظرات بخش خصوصی را به دولت منتقل کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با اشاره به اینکه یکی از وظایف اصلی ما این است که باید راه تعامل سازنده را با دولت مد نظر قرار دهیم، اظهار داشت: معتقدم مسائل اقتصادی بخش غیردولتی و دولتی مکمل یکدیگر هستند؛ بنابراین ما باید منصفانه به دولت کمک کنیم و تقاضا کنیم که مورد توجه قرار گیرد.

شافعی با انتقاد از اینکه در برخی رسانه‌ها با عناوین ضد دولت از نامه ۱۴ تشکل یاد شده است، گفت: ما همیشه نظرات خود را اعلام می‌کنیم و به دنبال برآورده شدن آنها هستیم. همچنین در برنامه ششم توسعه انتقادهایی را به دولت داریم.

وی با اشاره به اینکه باید بروکراسی در دولت برطرف شود، گفت: همیشه بخش غیردولتی اعلام کرده که دولت عیال‌وار نمی‌تواند چابک باشد. همچنین آسیب‌های اجتماعی در برنامه ششم باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران به مسئله فساد اشاره کرد و اظهار کرد: در برنامه توسعه ششم باید مسئله فساد هم مورد توجه قرار گیرد و به آن پرداخته شود؛ بنابراین ما هدف غیرمشترک نداریم و باید با تعامل به سمت هدف واحد برویم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *