صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بارش های امسال کمتر از نصف سال 96/ سال آینده شرایط سخت برای تامین آب است

۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۳:۰۱
کد خبر: ۲۶۰۷۰۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
قائم مقام وزیر نیرو گفت: از ابتدای سال آبی جاری تا امروز، میزان بارش های کشور حتی به نصف مدت مشابه سال گذشته هم نرسیده و فقط 40درصد سال گذشته در سال جاری بارش داشتیم که این مسئله، در تأمین آب از منابع سطحی ما را در مضیقه قرار می دهد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، ستار محمودی در همایش سراسری حوزه بهره برداری آب و فاضلاب کشور اظهار کرد: ارائه خدمات مطلوب و پایدار به مشترکان در شرایط ناپایدار آب و برق، بروز حوادث و اتفاقات، افزایش گرمای هوا و خشکسالی و  ... کار مدیریتی برنامه ریزی شده ای می طلبد که اگر در هر زمان ما موفق به ارائه خدمات مطلوب و پایدار شدیم، شاهد یک کار مدیریتی مطلوب و برنامه ریزی بودیم.

وی افزود: سال آینده نسبت به سال 95 با شرایط دشوارتری در تأمین آب کشور مواجهیم و این انتظار از شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی وجود دارد که با انسجام بیشتر و نظارت دقیق بر اجرای برنامه ها، مدیریتی یکپارچه و دقیق نسبت به آبرسانی پایدار و مطلوب داشته باشند.

قائم مقام وزیر نیرو با بیان اینکه میزان بارش ها در سال آبی جاری نسبت به متوسط درازمدت و همچنین نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته، گفت: از ابتدای سال آبی جاری تا امروز، میزان بارش های کشور حتی به نصف مدت مشابه سال گذشته هم نرسیده و فقط 40 درصد سال گذشته در سال جاری بارش داشتیم که این مسئله، در تأمین آب از منابع سطحی ما را در مضیقه قرار می دهد.

وی ادامه داد: ماهیت شرکت های آب و فاضلاب ماهیت بهره برداری است و ما می سازیم تا بهره برداری کنیم و بهره برداری می کنیم تا به جامعه خدمت رسانی کنیم و اگر خدمت رسانی مناسب صورت نگیرد تمامی تلاشهای ما در ساخت و بهره برداری بی حاصل خواهد بود.

محمودی میزان سرمایه گذاری های انجام شده در صنعت آب و فاضلاب کشور را تا امروز 45 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این سرمایه کشور اکنون در دست شرکت های اب و فاضلاب به منظور بهره برداری است که باید در جهت کاهش استهلاک، افزایش بهره وری و نگهداشت صحیح آن اقدام کنند.

وی افزود: گاهی پیش می اید که به دلیل عدم بازرسی مناسب و به موقع، مشکلاتی پیش می اید که یک پدیده ساده تبدیل به یک معضل اجتماعی با خسارات های سنگین مالی می شود که اگر نظارت مناسبی صورت گیرد، پدیده های ساده در نخستین مراحل، قابلیت کنترل و مدیریت دارند.

این مقام مسئول با بیان اینکه بازرسی زمان بندی شده و برنامه ریزی شده از مسائل مهم حوزه بهره برداری است، گفت: پیشنهاد می کنم مدیران بهره برداری چند بار در طول یک ماه بعد از ساعت 11 شب وقت بگذارند و به تأسیسات سری بزنند، این نظارت که در حیطه تخصصی آنهاست موجب می شود که بهتر و سریع تر بتوانند اشکالات احتمالی را شناسایی کرده و از بروز حوادث پیش بینی نشده جلوگیری کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *