استفاده از شناورهای جنگی جدید در رزمایش نیروی دریایی ارتش/استراتژی "بحری" چگونه به امنیت ایران کمک میکند؟
عباسعلی منصوری آرانی به بررسی استراتژی نظامی بحری و دریایی پرداخت و در خصوص استفاده از جنگ افزارهای جدید و مدرن نیروی دریایی ارتش ایران در رزمایشها توضیحاتی را ارائه داد.
-گروه سیاسی: حدود یک ماه پیش بود که امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در نشستی خبری، با بیان اینکه نیروی دریای ارتش طی سال 20 الی 25 رزمایش مختلف را انجام می دهد، عنوان کرد: در سال 95 تاکنون 15 رزمایش را انجام داده ایم؛ در بهمن ماه امسال نیز رزمایش بزرگ ولایت 95 را در شمال اقیانوس هند به مرحله اجرا در می آوریم.
با توجه به حضور و فعالیت های نظامی کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای در منطقه خلیج فارس و شمال اقیانوس هند، طبیعتا برگزاری رزمایش های مستمر در ماههایی معین و از قبل تعیین شده در طول سال، توانمندی و نگاه راهبردی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را به اثبات می رساند.
وی با بیان اینکه همگان به این نکته اذعان دارند که حرکت در اقیانوس ها اقتدار را در پی دارد عنوان کرد: حرکت ناوها و ساماندهی تاکتیک ها و تکنیک ها و اجرای عملیات های مشترک دریایی در سواحل از مشکل ترین نوع عملیات ها محسوب می شود و نیاز است که مدام تمرین شود تا سطح عملیاتی و آموزشی به صورت مستمر تقویت شود؛ علاوه بر این برگزاری رزمایش های دریایی موجب انتقال تجارب برای جوانانی می شود که به این عرصه تازه وارد هستند.
منصوری آرانی تاکید کرد: انجام این عملیات ها در اقیانوس ها به دلیل وسعت در دامنه و شرایط جبری متفاوت به طریق اولی پیچیده تر و دشوار تر از اقیانوس هاست.
وی در پایان در خصوص بکارگیری تجهیزات جنگی نوین در رزمایش های نیروهای مسلح به ویژه نیروی دریایی ارتش گفت: بکارگیری سلاح ها، تجهیزات و تاکتیک های جدید از اهداف برگزاری هر رزمایشی محسوب می شود و به طور قطع یقین سلاح ها و شناورهای جنگی جدید و مدرن نیز در رزمایش های نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران مورد استفاده قرار می گیرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *