صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تجربه تلخ و دراز صنعت ریلی و انتقال آب به خراسان جنوبی

۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۵:۰۱
کد خبر: ۲۵۹۶۱۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نماینده مردم شهرستان‏‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی از تجربه تلخ و دراز صنعت ریلی و انتقال آب به خراسان جنوبی خراسان جنوبی خبر داد.
به گزارش گروه سیاسی ، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدباقر عبادی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، به خشکسالی‎های 18 ساله در استان اشاره کرد و اظهار داشت: اگر فکری به حال آب این منطقه نشود شرق کشور از بین خواهد رفت.

وی با بیان اینکه در کشور ایران عادت داریم تا کارد به استخوان نرسد به فکر نمی‎افتیم، خطاب به مسؤولان دولت، بیان داشت: از زمانی که از مادر متولد شده‎ام سؤال می‎کردم بحث انتقال آب به خراسان جنوبی به کجا رسید؟ مادرم جواب می‌داد در حال مطالعه است، بعد از گذشت سالیان سال هنوز می‌گویند در حال مطالعه است.

نماینده مردم شهرستان‏‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تاکنون اقدام عملی در زمینه آب و صنعت ریلی استان صورت نگرفته است، اضافه کرد: مدیریت آب استان از وضعیت خوبی برخوردار نیست.

عبادی اعلام کرد: از پساب فاضلاب نیز به درستی استفاده نمی‎شود چرا‌که قرار بود این پساب به شهرک‎های صنعتی بیرجند منتقل شود تا صنایع فعال شوند که متأسفانه هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

وی نبود اینترنت، تلفن و گاز را از مشکلات شهرک‌‏های صنعتی و شهرستان خوسف بیان کرد و ادامه داد: برای انتقال گاز به شهرک صنعتی خوسف نیازمند 20 میلیارد تومان اعتبار هستیم.

نماینده مردم شهرستان‏‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: زمانی که سرمایه‎گذار خارجی اعلام آمادگی می‎کند به او می‎گویند این پول را بیاور تا زیرساخت ایجاد کنیم، کجای دنیا با سرمایه‌گذار خارجی این‌گونه رفتار می‌شود؟ لذا زمانی که سرمایه‎گذار خارجی با برخورد بد مواجه شود دیگر نمی‏‌آید.

عبادی از فعال نبودن تجارت و گمرگ استان انتقاد کرد و بیان داشت: یک تیم تخصصی باید در این زمینه با یکدیگر بنشینند و در این زمینه تدابیری بیاندیشند.

وی بی‎توجهی به صنایع دستی را از مسائل مغفول مانده در استان ذکر کرد و گفت: روستائیانی که درآمدی جز یارانه ندارند این امر سبب اشتغال آنها می‎شود چرا که درآمد خوبی در این زمینه نهفته است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *