صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رکورد افزایش قیمت در دست نفت سنگین ایران

۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۳:۰۱
کد خبر: ۲۵۹۳۲۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
نفت خام سنگین ایران در هفته منتهی به 16 دسامبر (26 آذرماه) بیشترین افزایش قیمت را به خود اختصاص داد و با رشد 2 دلار و 2 سنتی به بشکه ای 51 دلار و 70 سنت رسید.
به گزارش گروه اقتصاد ، قیمت نفت خام سبک ایران در هفته منتهی به 16 دسامبر (26 آذرماه) با یک دلار و چهار سنت افزایش به 51 دلار و 86 سنت برای هر بشکه رسید، میانگین قیمت نفت خام سبک ایران از ابتدای امسال تاکنون 40 دلار و 60 سنت برای هر بشکه بود.

میانگین قیمت نفت خام سنگین ایران نیز از ابتدای 1395 تاکنون به 38 دلار و 68 سنت برای هر بشکه رسید.

قیمت سبد نفتی اوپک نیز در هفته مورد بررسی، برابر با 51 دلار و 94 سنت بود که برای هر بشکه نسبت به هفته پیش از آن، یک دلار و 25 سنت افزایش نشان می دهد.

قیمت نفت خام دبلیو تی آی آمریکا در هفته منتهی به 16 دسامبر با 96 سنت افزایش، 51 دلار و 93 سنت برای هر بشکه معامله شد.

بهای نفت خام شاخص برنت دریای شمال با یک دلار و 16 سنت افزایش، 53 دلار و 60 سنت برای هر بشکه معامله شد. قیمت نفت خام شاخص دوبی و عمان به ترتیب با یک دلار و 41سنت و یک دلار و 34 سنت افزایش به 52 دلار و 52 سنت و 53 دلار و 13 سنت برای هر بشکه رسید.

تداوم تاثیر روانی کاهش تولید از سوی تولیدکنندگان نفت اوپک و غیراوپک بر قیمت‌ها که مقرر شده از ابتدای ماه ژانویه (دی ماه) سال آینده به ترتیب به میزان یک میلیون و 200 هزار و 558 بشکه در روز کاهش دهند، رشد قیمت نفت را در هفته مورد بررسی به همراه داشته است، این تصمیم به مدت 6 ماه اجرایی خواهد شد .

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد، سطح ذخیره سازی نفت خام این کشور برای چهارمین هفته پیاپی با کاهش روبرو شد.

سطح ذخیره سازی تجاری نفت خام آمریکا در هفته منتهی به 9 دسامبر با دو میلیون و 563 هزار بشکه کاهش به 483 هزار و 193میلیون بشکه تنزل یافت.

تحلیلگران بر این عقیده اند که کاهش تولید نفت اوپک، عرضه نفت را در آمریکا و اروپا بیشتر از آسیا کم خواهد کرد، زیرا تولیدکنندگان نفت منطقه خلیج فارس به دنبال حفظ سهم خود در بازار آسیا هستند.
 
انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *