عوارض پایین آزادراهها دلیل فرار سرمایهگذاران از این حوزه
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:کاهش در عوارض جاده ای، سرمایه گذار را از سرمایه گذاری در این حوزه دور می کند، به گونه ای که در برخی موارد طی 20 سال نیز اصل سرمایه به آنها باز نمی گردد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، داود کشاورزیان در خصوص وضع راه های مواصلاتی و جاده های کشور گفت: در راستای حفظ و نگه داری جاده عوارض دریافت می شود که رقم آن در مقایسه با هزینه نگه داری جاده ها قابل قبول نیست، به طور مثال آزادراه تهران_کرج و تهران_ قم یا عوارضی دریافت نمی شود و یا در صورت دریافت بسیار ناچیز است.
وی افزود: در این میان آزاد راه تهران_ پردیس با عوارض 3 هزار و 500 تومانی در مقایسه با دیگر عوارض قابل قبول تر بوده است.
کشاورزیان تصریح کرد: کاهش در عوارض جاده ای، سرمایه گذار را از سرمایه گذاری در این حوزه دور می کند، به گونه ای که در برخی موارد طی 20 سال نیز اصل سرمایه به آنها باز نمی گردد.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: تا به امروز بخش خصوصی به عنوان پیمانکار مشغول به کار بوده و سرمایه گذار اصلی دولتی بوده است.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده ای در ادامه گفت: دولت در نگه داری جاده ها، پاکسازی حریم جاده ها، اصلاح شانه ها و شیب ها نیز به عهده دولتی ها است.
وی با اشاره به اینکه بخش خصوصی با پول دولت مشغول به کار است، بیان کرد: در تقسیم بندی کارها در برخی مناطق فعالیت ها به دست بخش خصوصی انجام می شود و برخی مناطق دیگر فعالیت های مشابه به دست بخش دولتی صورت می گیرد.
کشاورزیان بیان کرد: باید به دنبال حمایت از شرکت های دانش بنیان و فعالیت های کیفی باشیم و صرفا به قیمت تمام شده نباید توجه کرد.به طور قطع ورود بخش خصوصی در این حوزه باعث بهبود عملکرد خواهد شد.همچنین برندسازی شرکت های موجود در افزایش کیفیت نیز تاثیرگذار خواهد بود.
نظرات بینندگان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *