آموزش ٢١ رشته دانشگاهی در زندانها/ فارغ التحصیلی 119 زندانی در یکسال گذشته /برگزاری ٢١٠٠ كارگاه مهارت های زندگی
جهانگیر از فارغ التحصیلی ۱۱۹ زندانی در یکسال گذشته خبرداد وگفت: بی سوادی و کم سوادی یکی از مهمترین عوامل وقوع جرم است که با ارائه آموزش های مختلف به زندانیان کمک می کنیم تا زندانی با شرایط خوب به جامعه برگردد.
رئیس سازمان زندان ها در گفت وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی از فارغ التحصیلی ۱۱۹ زندانی در یکسال گذشته خبرداد و افزود: بی سوادی و کم سوادی یکی از مهمترین عوامل وقوع جرم است که با ارائه آموزش های مختلف به زندانیان کمک می کنیم تا زندانی با شرایط خوب به جامعه برگردد.
وی گفت: در راستای بازپروری افراد خطا رفته و بازگشت سالم به جامعه، طی سال گذشته ۱۰۵۷ مسابقه قرآنی، ۲۱۰۰۰ کارگاه آموزش مهارت های اساسی زندگی، ۱۸۰۰۰ دوره آموزش های عقیدتی برگزار شده است.
جهانگیر ادامه داد: شرکت چشمگیر زندانیان در کلاسهای ترتیل، روخوانی، تفسیر و روان خوانی قرآن نیز از جمله فعالیت های عمده در بحث نهادینه کردن آموزش قرآن در زندان ها است.
رئیس سازمان زندان ها تصریح کرد: در حال حاضر ۲۱ رشته دانشگاهی در زندان ها توسط مراکز دانشگاهی آموزش داده می شود که تعداد ۷۶۷ نفر از زندانیان به تحصیل در این مقاطع مشغول هستند.
وی با بیان اینکه بی سوادی و کم سوادی یکی از مهمترین عوامل وقوع جرم است اظهارکرد: با این نگاه تلاش میکنیم با ارائه آموزش های مختلف به زندانیان، زمینه بروز جرم در این بخش را از بین ببریم و کمک کنیم تا زندانی با شرایط خوب به جامعه برگردد.
جهانگیر اضافه کرد: مراقبت و بازپروری افراد، زمینه ایجاد فرصت های نوین برای فرد زندانی، خانواده وی و در نهایت برای جامعه را فراهم می آورد.
وی بر استفاده حداقلی از مجازات زندان تاکید کرد وگفت: این امر باید مورد توجه قضات قرار گیرد چرا که حضور افراد در زندان ها هرچند برای یک روز تبعات منفی برای جامعه، خانواده و فرد خواهد داشت.
رئیس سازمان زندان ها با طرح این نکته که خیلی از افراد به طورموقت وارد زندان ها میشوند گفت: این موضوع نشان دهنده عدم ضرورت حضور فرد در زندان است که میتوان تامل بیشتری در کاهش استفاده از این نوع قرارها نمود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *