صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معادلات جهانی نشان می‌دهد آمریکا دیگر قدرت جهانی نیست

۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۷:۱۸
کد خبر: ۲۵۸۷۲۱
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری با بیان اینکه معادلات جهانی نشان می‌دهد که آمریکا دیگر قدرت جهانی نیست، گفت: مرزهای حاکمیتی نسبت به گذشته ضعیف‌تر شده و به فضای مجازی انتقال یافته است.
به گزارش گروه سیاسی ، سردار سید یحیی رحیم‌صفوی پیش از ظهر امروز در یادواره شهدای اطلاعات استان‌های اصفهان، یزد و چهار محال بختیاری اظهار کرد: در ابتدا سلام مقام معظم رهبری را به خانواده شهدای سه استان می‌رسانم و تشکر می‌کنم از سردارانی که از چند سال اخیر تاکنون با تلاش‌های‌‌شان تولیدات خوبی را داشته‌اند.

وی خاطر نشان کرد: شهادت یعنی استقرار یک حالت که حاکمیت عوالم الهی در وجود شهید است؛ شهید به مقام فنای فی الله می‌رسد و دیگر خود را نمی‌بیند و خدا را می‌بیند که این مقام والایی است؛ شهیدان ما چیزی را دیدند که ما ندیدیم و درب‌هایی به روی آن‌ها باز شد که به روی ما بسته است.

دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری تاکید کرد: شهدا اکنون نیز در حال بالا رفتن هستند و من به این رسیده‌ام که شهیدان در این عالم تاثیرگذار هستند.

رحیم‌صفوی در رابطه با مراسم باشکوه اربعین امسال اظهار کرد: حماسه اربعین امسال با حضور صدها هزار نفر از هم‌وطنان ایرانی و حضور 20 میلیونی عاشقان حسینی در حالی برگزار شد که چنین راهپیمایی در دنیا سابقه نداشت.

وی خاطر نشان کرد: مراسم اربعین حسینی امسال با جمعیت 10 برابری نسبت به مراسم حج برگزار شد که این خود به نوعی بشارت است؛ بشارتی برای ظهور حضرت مهدی (عج) بود، چراکه حضرت مهدی در هنگام ظهور خود می‎فرمایند، من فرزند امام حسین (ع) هستم.

فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به نقش شهدای اطلاعات تصریح کرد: شهدای اطلاعات حماسه آفریدند و در عملیات‌های مختلف با در دست داشتن اطلاعات صحیح از دشمن، جغرافیا و دیگر اطلاعات آماری می‌توانستند تصمیمات درستی را اتخاذ کرده و متناسب با ضعف دشمن و قوت نیروهای خودی برنامه‌ریزی کنند.

وی اضافه کرد: تیپ 18 الغدیر، قمر بنی‌هاشم و نیروهای جهاد سازندگی نقش مهمی را در اطلاعات عملیات ایفا کردند و اگر شهیدان اطلاعات نبودند، موفقیتی حاصل نمی‌شد؛ چراکه آنان بازوان فرماندهان عملیات‌ها بودند.

دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری با گریزی به اوضاع بین‌الملل اذعان داشت: باید بدانیم در محیط بین‌المللی و منطقه‌ای چه می‌گذرد تا بتوانیم کشور و مردم را اداره کنیم و آینده خوبی را رقم بزنیم.

وی اظهار داشت: تأثیر ارتباطات در زندگی بشر لحظه‌ای شده است و هر آنچه در تمام نقاط جهان می‌گذرد، در لحظه مخابره می‌شود، این تأثیر بالای ارتباطات و اطلاعات در عصر کنونی را نشان می‌دهد.

رحیم‌صفوی با بیان اینکه تغییر در الگوی قدرت، معادلات جهانی و قدرت آمریکا نشان می‌دهد که آمریکا دیگر قدرت جهانی نیست، ادامه داد: جهان به قدرت‌های چندقطبی تقسیم شده است که امیدواریم در قرن جدید کشور ایران به عنوان قدرت بزرگ جهان اسلام ظهور و بروز کند.

وی عنوان کرد: مرزهای حاکمیتی نسبت به گذشته ضعیف‌تر شده و به فضای مجازی انتقال یافته است که البته فضای مجازی هم تهدید و هم فرصت است که باید مراقب تهدیدات احتمالی آن باشیم.

دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری در ادامه تصریح کرد: به این باور رسیده‌ام که شهیدان در این عالم تأثیرگذار هستند و مردم باید به زیارت شهدا بروند؛ چراکه آنان مستجاب‌الدعوه هستند و هیچ‌کس به غیر از شهدا به گردن مردم و مسؤولان حق ندارد.

وی بیان داشت: اگر شهدا نبودند، انقلاب نبود چراکه شهیدان تمام وجود خود را فدای کشورشان کردند و راه عراق و سوریه را باز کردند؛ اگر حلب آزاد می‌شود، مدیون شهدای مدافع حرم و مدیریت مقام معظم رهبری است.

رحیم‌صفوی با اشاره به اینکه در این برهه از زمان در حال عبور از پیچ تاریخی هستیم، ابراز داشت: باید به قدرت درون‌ساز متکی باشیم؛ چراکه اگر به قدرت بیرونی اتکا کنیم، موفقیتی را نخواهیم داشت و امیدی یه خارجی‌ها و بیگانگان نیست.

وی تبیین این موضوع که تأثیرات عمیق و متقابل منطقه‎‌ای منجر به پیروزی‌های سوریه و عراق شد و ائتلاف عربستان و ترکیه در مقابل ائتلاف ما با شکست مواجه شد، تصریح کرد: در شرایط کنونی نیز باید مراقبت تحولات آتی و پیچیدگی اوضاع منطقه نظیر ائتلاف ترکیه و روسیه باشیم چرا که تا سال‌ها آرامش به این منطقه باز نخواهد گشت.

دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری با بیان اینکه بدون شک نقش تکنولوژی در موفقیت عملیات‌های دفاع مقدس نقش بسزایی بود، گفت: پیچیدگی فرآیند و عنصر تصمیم در کنار تکنولوژی تصمیمی فرآیندساز را ایجاد خواهد کرد.

وی یادآور شد: نقش اطلاعات تنها در مباحث نظامی نبوده و در همه حوزه‌ها نقش مؤثر ایفا می‌کند؛ فرآیند تصمیم‌گیری و فرآیند عملیات نیازمند دانش فردی و گروهی در حین نبردهای رزمندگان در دفاع مقدس بود.

رحیم‌صفوی اطلاعات را عامل عدم غافل‌گیری در جنگ دانست و افزود: در زمان جنگ اشراف اطلاعاتی کاملی بر دشمن داشتیم و در این باره نیز نباید در جنگ‌های احتمالی آینده غافلگیر شویم؛ بنابراین ضرورت دارد تا از بحران‌های اجتماعی و امنیتی پیشگیری کنیم و قبل از وقوع بتوانیم آن‌ها را پیش‌بینی کرده تا کنترل بحران را در دست بگیریم.

وی با اشاره به سوانح اخیر راه‌آهن در کشور تصریح کرد: حوادث اخیر که به دلیل عدم قدرت تصمیم‌گیری و مدیریت بحران مسؤولان بود، باعث تأسف و تأمل بوده و نباید شاهد چنین حوادثی باشیم.

دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری ادامه داد: در مدیریت ترافیک نیز باید مدیریت بحران داشته باشیم و از معطلی چند ساعته مردم در ترافیک‌های سنگین جلوگیری کنیم و این امر نیز با داشتن اطلاعات مؤثر خواهد بود. 

وی خاطرنشان کرد: نقش شهدای اطلاعات عملیات در پیروزی‌های دفاع مقدس، نقشی تعیین کننده بود و هم‌اکنون عنصر اطلاعات برای تصمیم‌گیری مسؤولان در برنامه‌ریزی‌های کلان نقشی منحصر به فرد است.

رحیم‌صفوی در رابطه با لزوم هم‌افزایی بین مردم تأکید کرد: سه استان اصفهان، یزد و چهارمحال بختیاری باید همچون زمان حضور در دفاع مقدس که در کنار یکدیگر با اتحاد و همبستگی به مقابله با دشمن می‌ایستادند، هم‌اکنون نیز در حل مشکلات در کنار یکدیگر بوده و مسائل خود را حل و فصل کنند.

وی ابراز کرد: اشراف عملیاتی مسؤولان عالی رتبه کشوری در موضوعات و مسائل کشور در برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری کلان بسیار مؤثر بوده و باید به آن توجه شود.

فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پایان اظهار کرد: امنیت در تمام مرزهای ایران از شرق و غرب گرفته تا شمال و جنوب توسط نیروهای مسلح تأمین شده و اکنون دیگر نوبت مسؤولان است تا از این فرصت برای پیشرفت، رفاه و آسایش نهایت را استفاده داشته باشند و جهت برطرف سازی مشکلات ازجمله بیکاری و مسائل معیشتی قدم‌های بزرگی را بردارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *