صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باز صادرات کالاهای قاچاق با دوام اجرایی شد

۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۹:۲۸
کد خبر: ۲۵۸۵۲۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
مدیرعامل سازمان اموال تملیکی خبر از اجرایی شدن بازصادرات کالاهای قاچاق با دوام داد.
به گزارش گروه اقتصاد ، امین دلیری در دومین نشست تخصصی مدیران ستادی و استانی سازمان اموال تملیکی، با اعلام خبر ابلاغ شیوه نامه باز صادرات کالاهای قاچاق، اظهار کرد: سازمان اموال تملیکی راساً بعنوان صادر کننده کالاها عمل نمی‌کند بلکه خریداران بعنوان واسطه‌های باز صادرات با شرکت در مزایده‌ها با شرط صادرات، نسبت به خرید اقدام خواهد کرد.

وظیفه سازمان اموال تملیکی تعیین تکلیف به موقع و صحیح اموال به تملک رسیده دولت است و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان‌ها از جمله اتاق‌های بازرگانی جهت فروش به شرط صادرات این قبیل کالاها اقدام خواهد کرد.

دلیری در ادامه افزود: وظایف حاکمیتی مهم و حساسی بر عهده سازمان اموال تملیکی است و قوانین وضع شده جدید باعث شده تا افکار عمومی بیش از پیش به سازمان اموال تملیکی توجه نمایند و ما باید با نظارت و دقت بیشتر باعث به حداکثر رسیدن شفافیت کارکردهای سازمان باشیم.

رئیس هیات مدیره سازمان اموال تملیکی بیان کرد: برگزاری این قبیل همایش‌های هدفمند مقدمه‌ای است برای برنامه‌ریزی اهداف کلان سازمانی که در راستای اهداف وزارت متبوع و دولت محترم است.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با تشریح عملکرد مدیریت‌های ستادی و استانی گفت: مدیران کارآمد، مدیرانی هستند که بتوانند در مواقع بحرانی با انعطاف و استفاده از ظرفیت‌های استان عملکرد قابل قبولی ارائه نمایند. بدیهی است که سازمان اموال تملیکی در بحران تعیین تکلیف به موقع اموال و کالاهای قاچاق با کمبود نیروی انسانی، کمبود انبار، کمبود زیرساخت مناسب و کندی در روند رسیدگی پرونده های موجود مواجه است. 

وی بیان کرد: این درحالی است که سازمان اموال تملیکی به غیر از تعیین تکلیف بخشی از کالاهای قاچاق کشف شده در کشور وظایف دیگری همچون، تعیین تکلیف کالاهای متروکه، ضبطی، املاک وثیقه ای و ... نیز عهده دار است که می‌تواند از آن ها بعنوان ابزاری مناسب برای گذر از بحران استفاده نمایند.

دلیری افزود: حال که کشور با پدیده شوم قاچاق روبروست باید به دنبال حل ریشه ای این معزل باشیم و با قاچاق های سازمان یافته به شدت برخورد شود و همچنین اعضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید از سیستم یکپارچه استفاده نمایند تا فضایی برای تخلف، باقی نماند و رسیدگی ها با حداقل زمان ممکن انجام پذیرد.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی در پایان با اشاره به فرصت سه ماهه پایانی سال اظهار کرد: تمام کارکنان و مدیران باید فکر و ذهن خویش را به کارهای سازمان متمرکز نمایند تا با توجه به ابلاغ شیوه نامه جدید باز صادرات کالاهای قاچاق بتوانیم در این فرصت محدود باقی مانده تا پایان سال انبارهای سازمان را با تعیین تکلیف دقیق و قانونی، از کالاهای دپو شده خالی نماییم و به وظیفه ای که بر عهده سازمان نهاده شده است، بعنوان امین اموال دولت و حافظ حقوق ملت به نحو احسن عمل نماییم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *