صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تأکید ایران، روسیه و ترکیه بر اعمال راهکار سیاسی به عنوان راه‌حل بحران سوریه

۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۹:۳۶
کد خبر: ۲۵۸۳۹۸
دسته بندی‌: سیاست
وزیر خارجه ایران گفت: در نشست مسکو بر احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی، وحدت ملی و جلوگیری از انشقاق سوریه تاکید شد و سه طرف بر اعمال راهکار سیاسی به عنوان راه‌حل مسائل این کشور اذعان داشتند.
به گزارش گروه سیاسی ، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان امروز (چهارشنبه) قبل از سفر منطقه‌ای رئیس جمهور به سه کشور ارمنستان، قزاقستان و قرقیزستان ضمن تشریح نتایج نشست سه جانبه روز گذشته در مسکو به همراه وزرای خارجه روسیه و ترکیه گفت: در دو ماه قبل نیز در اجلاس سه جانبه‌ای در مسکو با آقای لاوروف مذاکراتی انجام و مقرر شد با ترکیه اجلاس مشترک داشته باشیم تا درباره سوریه هماهنگ عمل کنیم.

وی افزود: برخی کشورهای منطقه با دیدگاه کوته‌بینانه به دنبال گزینه نظامی در قبال بحران سوریه هستند که در نشست مسکو، این دیدگاه محکوم و بر گفت‌وگوهای سیاسی تاکید شد.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: در نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، روسیه و ترکیه بر احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی، وحدت ملی و جلوگیری از انشقاق سوریه تاکید شد و سه طرف بر اعمال راهکار سیاسی به عنوان راه حل مسائل این کشور اذعان داشتند.

وی اضافه کرد: در خصوص این هماهنگی با مقامات ترکیه نیز در تهران جلساتی داشتیم و هر سه کشور تلاش می‌کنند برای آتش بس و کمک رسانی انساندوستانه بتوانیم گفت‌و‌گوهای سیاسی در سوریه داشته باشیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: پیش از این برخی کشورهای منطقه در خصوص مسئله سوریه درپی درگیری و راه‌حل نظامی بودند که دیدگاه کوته بینانه‌ای بود؛ ما تلاش کردیم در اجلاس حمایت از سوریه - راه حل سیاسی - مصوب شود که با مخالفت عربستان به تصویب نرسید.

ظریف با اشاره به صدور بیانیه مشترک در پایان نشست سه جانبه دیروز در مسکو گفت: در این اجلاس بر ضرورت کمک رسانی انسانی به همه مناطق سوریه تاکید شد.

وی افزود : جامعه بین‌المللی و کشورهای غربی بیشتر این بحث را مطرح می‌کردند که گروه‌های تروریستی تحت فشارند و حمایت‌ها را به سمت گروه‌های مسلح می‌بردند در حالی که مردم کفریا از بیش از دو سال پیش تحت محاصره هستند و از طریق هوایی به آنان کمک رسانی می‌شود.

ظریف همچنین گفت: در این مذاکرات درباره گروه‌های مسلح برای رسیدن به راه‌حل پیشنهادی دادند در حالی که ایران چهار سال پیش موضوع آتش بس را مطرح کرده بود که  این موضوع برای تصمیم گیری در جلسات بعدی پیگیری می‌شود و امیدواریم به نتیجه برسیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *