صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چه عواملی باعث ایجاد «ویار دوران بارداری» می‌شوند

۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۱:۰۲
کد خبر: ۲۵۸۰۵۵
رزیدنت طب سنتی در ایران دانشگاه شاهد ضمن تشریح عوامل ایجادکننده «ویار دوران بارداری»، طول مدت و زمان آغاز آن را توضیح داد.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از تسنیم، سید مجید خدایی درباره ویار دوران بارداری اظهار داشت: ویار دوران بارداری معمولاً در سه‌ماهه اول بارداری شایع است و از هر 10 زن باردار، هشت نفر دچار آن می‌شوند.

به‌گفته وی ویار بارداری در اکثر موارد با تدابیر طب سنتی و رعایت رژیم غذایی قابل کنترل است، در موارد شدید، حتماً باید به پزشک متخصص زنان مراجعه کرد.

 عوامل ایجادکننده ویار دوران بارداری

رزیدنت طب سنتی ایران، دانشگاه شاهد تصریح کرد: سطح بالای هورمون حاملگی (HCG) در زنان باردار، معمولاً نشان‌دهنده این است که جنین در اوایل بارداری، به‌خوبی رشد می‌کند و آنچه نیاز دارد از بدن مادر برمی‌دارد, معمولاً این حالت تا زمانی که جفت به‌اندازه کافی رشد کند و بتواند مواد مورد نیاز جنین را از بدن مادر تأمین کند (هفته 16 ــ 14) ادامه  دارد.

خدایی یادآور شد: هورمونهای دیگر نظیر کورتیزول (هورمون استرس), خستگی و استرس, کمبود برخی مواد غذایی نظیر ویتامین B6 و منیزیوم می‌تواند منجر به تهوع و استفراغ شدید در بارداری شوند.

وی گفت: معمولاً در اکثر موارد، ویار حاملگی بعد از هفته 16 بارداری بهبود پیدا می‌کند اما در مواردی ممکن است زمان بیشتری طول بکشد و حتی گاهی تا آخر حاملگی ادامه یابد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *