صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خطرات بروز بیماری پسوریازیس در ناحیه گوش

۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۲:۰۱
کد خبر: ۲۵۸۰۱۴
بروز بیماری پسوریازیس در گوش نسبت به نواحی دیگر شیوع کمتری دارد ولی در صورت بروز بیمار را با مشکلات جسمی و روحی جدی مواجه می کند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، ایرنا به نقل از مدیکال ساینس نوشت: پسوریازیس یک بیماری التهابی مزمن پوستی است که دو تا سه درصد افراد سفید پوست را تحت تاثیر قرار می دهد. عود علایم این عارضه در فصل سرما بیشتر دیده می شود. بروز زخم های پسوریازیس در گوش نسبت به نواحی دیگر شیوع کمتری دارد ولی در صورت بروز بیمار را با مشکلات جسمی و روحی جدی مواجه می کند.

به دلیل اینکه گردن و گوش در معرض دید است، بیمار خجل می شود و از طرفی به دلیل حساسیت پوست در این نواحی، درمان به مراتب پیچیده تر است. برخلاف باورهای رایج، بروز پسوریازیس در نواحی گوش و گردن، ربطی به تمیز کردن گوش یا لمس این نواحی ندارد ولی این امر می تواند منجر به مسدود شدن کانال گوش و کاهش شنوایی شود که معمولا با درد و خارش همراه است؛ بنابراین به محض مشاهده این موضوع باید به پزشک مراجعه شود. 

به دلیل حساسیت دستگاه شنوایی و پرده گوش، استفاده از هر گونه کرم، قطره یا پماد که در نواحی دیگر برای کاهش علایم پسوریازیس استفاده می شود، می تواند سبب آسیب به پرده گوش شود و باید از آن اجتناب کرد.

مهمترین علایم پسوریازیس شامل ایجاد تکه های ضخیم قرمز رنگ پوستی و فلس های نقره ای رنگ است که بسیار دردناک بوده و سبب خارش می شود. این عارضه معمولا زانو، آرنج، پوست سر، کف دست و پا و کمر را تحت تاثیر قرار می دهد؛ همچنین در اطراف ناخن، ناخن پا و داخل دهان نیز دیده شده است. 

عواملی وجود دارند که سبب تحریک و عود علایم پسوریازیس می شوند؛ رژیم غذایی، نوشیدنی های الکلی، نور خورشید، هوای سرد و خشک، استرس، اضافه وزن، سیگار و عفونت از مهمترین علایم عودکننده بیماری هستند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *