ماجرای کارمند سفارت انگلیس در تهران که نخبگان ایرانی را به دور خود جمع میکرد/کمک 50 میلیون دلاری "محمود عباس" به سران فتنه در سال 88
نهم دی یکی از روزهای فراموش ناشدنی در تاریخ نظام جمهوری اسلامی است؛ روزی که مردم سراسر ایران اسلامی فارغ از هرگونه تمایلات و گرایشات سیاسی و اجتماعی به صحنه آمدند تا از خاندان رسالت و ولایت فقیه که عمود وحدت و استقلال کشور است، حمایت کنند.
جریان فتنه که نسخههایش از لندن و واشنگتن تجویز میشد توانست با بهرهگیری از جاهطلبی برخی خواص و نخبگان و خیانت تعدادی از مزدوران، به مدت 8 ماه در کشور آشوب به پا کند و ضمن وارد آوردن خسارتهای فراوان مادی و معنوی، دشمن قسم خورده گفتمان انقلاب اسلامی یعنی نظام سلطه و استکبار جهانی را امیدوار کند.
در روز 9 دی مردم ایران اسلامی از هر قشر و طبقه و دین و آیینی در سراسر کشور به خیابانها آمدند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی یکی از قلههای فراموش ناشدنی را فتح کردند و با بصیرت و موقعیت شناسی خود فضای غبارآلود را شکستند با اتکاء به ایمان و اراده الهی روزی ماندگار را در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زدند. "این تظاهرات، بزرگ ترین اجتماع در تهران از زمان تشییع پیكر آیت الله خمینی در سال 1989 به این طرف است"؛ این گزارش تحلیگر روزنامه نیویورک تایمز از حماسه 9 دی است؛ حماسهای که میخ آخر را به تابوت جریان فتنه زد و ماهیت پلید فتنه گران داخلی و خارجی را برای آحاد مردم آشکار کرد.
در دومین گزارش از مجموعه گزارشهای "بازی با جمهوریت و سیلی محکم ملت به فتنه"، به گفتوگو با دو شخصیت فرهنگی و سیاسی پرداخته و نظرات آنها را درباره ریشه ها و عوامل کمک کننده به فتنه 88 را جویا شده که این مصاحبه ها را در ادامه می خوانیم:
ماجرای کارمند ایرانی سفارت انگلیس که نخبگان را به دور خود جمع کرد/ محرز شدن وابستگی "امیرارجمند" به منافقین
حمیدرضا مقدم فر مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با بیان اینکه یکی از ویژگیهای فتنه 88 اتصال آن به بیرون از کشور بود اظهار کرد: این هدایت و برنامه ریزی خارجی در داخل کشور توسط عوامل مستقیم نشانداری دنبال می شد که بر سران و اصحاب فتنه نفوذ کرده بودند؛ به عنوان نمونه یکی از مشاوران اصلی سران فتنه که چندی قبل از انتخابات به ایران آمده بود، در ایام ملتهب بعد از اعلام نتایج انتخابات، با صدور بیانیه هایی سعی می کرد مردم را به خیابان ها بکشاند.
وی افزود: در ستاد نامزد شکست خورده انتخابات سال 88، عنصری به عنوان اردشیر امیرارجمند حضور داشت؛ جالب است بدانید که برادر امیرارجمند مسئول اطلاعات منافقین بود و خود او هم با آنها ارتباط داشت؛ اردشیر امیرارجمند قبل از انتخابات به ایران آمد و به ستاد نامزد شکست خورده انتخابات ورود پیدا کرد و به مدت کوتاهی به یکی از اعضای اصلی ستاد او تبدیل شد؛ این نزدیکی و نفوذ او به حدی بود که او بعد از نوشتن بیانیه های ششم و هفتم از ایران فرار کرد؛ این امیرارجمند بود که از بیانیه اول تا بیانیه های ششم و هفتم یکی از سران فتنه را می نوشت؛ این بیانیه ها با تایید سران فتنه منتشر می شدند.
مقدم فر ادامه داد: امیر ارجمند عنصری بود که وابستگی اش به سرویس های اطلاعاتی خارجی و همچنین منافقین محرز شده بود؛ او به صورت عملیاتی وارد کشور شده بود و به عنوان مشاور نامزد شکست خورده انتخابات، بیانیه های تحریک کننده آشوب ها و شورش ها را او می نوشت.
مشاور فرمانده کل سپاه در ادامه با اشاره به دستگیری دکتر رسام در ایام فتنه گفت: آقای دکتر رسام کارمندی ایرانی بود که به استخدام سفارت انگلیس در آمده بود و در ایام فتنه دستگیر شد؛ او در اعترافاتی که در دادگاه داشت، گفت که در سفارت انگلیس مامور ایجاد شبکه ای از نخبگان ایرانی شده و نزدیک به 160 نفر از نخبگان را به سفارت متصل کرده و در جریان فتنه از این شبکه استفاده کرده است.
وی همچنین گفت: در نمونه ای دیگر از این نفوذها، باید به خانم رایس و عملکرد او در ایام فتنه 88 اشاره کرد؛ او معلم جوان فرانسوی بود و مثلا برای تدریس به ایران آمده بود؛ فعالیتهای او عمدتا در تهران و اصفهان متمرکز بود؛ رایس در جریان فتنه سال 88 برخی از تظاهراتها را هدایت می کرد؛ او نیز بعد از دستگیری اعترافات قابل توجهی از ارتباطاتش با سرویس های جاسوسی داشت.
مقدم فر در ادامه با بیان اینکه سران فتنه 88 دانسته یا نادانسته در پازل عملیاتی سرویس های اطلاعاتی بیگانه عمل کردند خاطرنشان کرد:برآیند عمل سران فتنه دقیقا طبق خواسته آمریکا، اسرائیل و انگلیس بود؛ سرویسهای جاسوسی بیگانه گاهی از امثال امیرارجمند برای عملیاتی کردن اهدافشان بهره می بردند و گاهی از طریق رسانه هایشان مثل بی بی سی، تلاش خود را برای تخریب نظام جمهوری اسلامی انجام می دادند.
مشاور فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه تمامی انتخابات های جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب تا کنون نقطه هدف عملیاتی برای بیگانگان بوده و این ماجرا همچنان ادامه خواهد داشت، اذعان کرد: انتخابات ایران نماد مردمسالاری دینی است و مشارکت بالای مردمی در آن از مشخصات بارز و جهانی آن محسوب می شود؛ دشمنان در هدفگذاری اول خود سعی دارند این حرکت عظیم را تخریب کنند؛ در صورت شکست هدف اول، هدف دومشان این است که گزینه های مدنظر آنها توسط مردم انتخاب شوند.
وی در پایان با بیان اینکه دشمن ما هوشیار و هوشمند است و سعی می کند از تمامی راههای ممکن علیه جمهوری اسلامی "تهدید" خلق کند گفت: فتنه 88 تجربه تلخی بود که در جریان آن عده ای آلت دست بیگانه شدند؛ این فتنه فصلی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است و نباید به فراموشی سپرده شود؛ عده ای می خواهند 9 دی که یک تجربه شیرین در مقابله با فتنه است، در نظام فراموش شود؛ در قرآن کریم 6 هزار و 666 آیه درباره کفر و نفاق آمده است؛ این تکرار در قرآن قطعا بی دلیل نیست.
ابیانه: کمک 50 میلیون دلاری "محمود عباس" به سران فتنه در سال 88
محمد حسین قدیری ابیانه، استراتژیست و سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا، در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی اظهار کرد: کسانی که ادعای تقلب در انتخابات خرداد 88 را مطرح کردند با علم به اینکه تقلبی در کار نبوده و در انتخابات شکست خورده اند وارد این عرصه شدند؛ آنها در حقیقت برای به آشوب کشیدن کشور از قبل برنامه ریزی هایشان را انجام داده و امیدوار بودند با فریب، تهییج و تحریک مردم و آوردن آنها به کف خیابان از یک طرف و حمایت برنامه ریزی شده بیگانگان از طرف دیگر، بتوانند نظام را به عقب نشینی وادار کنند و حقوق مردم را زیر پا بگذارند.
وی با بیان اینکه فتنه 88 کودتا علیه حق حاکمیت مردم ایران اسلامی بود تصریح کرد: اگر مدعیان تقلب در انتخابات، کمترین تردیدی داشتند که در جریان انتخابات تقلب صورت گرفته، یقینا متقاضی شمارش آرا می شدند و صندوق هایی که معتقد بودند در شمارش آنها تقلب شده را معرفی می کردند؛ علت اینکه آنها هیچ شکایتی را مبنی بر بازشماری صندوقهای آرا مطرح نکردند و حتی با بازشماری ده درصد از آرا میز مخالفت کردند و تنها لغو انتخابات را خواستار شدند، این بود که اطمینان داشتند تقلبی صورت نگرفته است.
قدیری ابیانه ادامه داد: حتی خود مدعیان تقلب در انتخابات ریاست جمهوری 88 در محافل خصوصیشان اعتراف می کردند که تقلبی نشده و امکان نداشته که 10 میلیون تقلب در این انتخابات صورت گرفته باشد. در جریان فتنه 88 دیدیم که برخی ها که چندین و چند سال شعارهای جمهوریت و جامعه مدنی را سر می دادند، از این امتحان سرافکنده و روسیاه بیرون آمدند و نشان دادند که هیچ احترامی برای آرای عمومی قائل نیستند.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با بیان اینکه رای مردم زمانی برای مدعیان تقلب در انتخابات 88 عزیز بود که خودشان برنده آن باشند تصریح کرد: کلینتون در کتاب خاطراتش تحت عنوان "انتخاب های سخت" تاکید کرده که هدایت و حمایت فتنه سبز با آنها بوده است؛ همچنین در اسناد سری افشاشده توسط سایت ویکی لیکس، سردمداری غرب و ارتجاع منطقه و همچنین محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در جریان فتنه سال 88 کاملا روشن است.
اظهارات این دیپلمات سابق کشورمان به گزارشی در شماره 26 ژانویه 2011 روزنامه انگلیسی گاردین اشاره دارد که براساس اسنادی، فاش کرد: محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان به دنبال متقاعد کردن یک بازرگان فلسطینی به منظور اعطای کمک 50 میلیون دلاری به یکی از سران فتنه برای تاسیسی یک ایستگاه رادیویی در پی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 2009(1388) بوده است.
به نوشته این روزنامه انگلیسی، این مقام ارشد تشکیلات خودگردان در دیدار اکتبر 2009 خود با ژنرال جیمز جونز مشاور امنیت ملی آمریکا رقم کمک اعطایی به مبارزات انتخاباتی میر حسین موسوی را اعلام کرده و گفت: 10 روز قبل ما مجبور شدیم یک بازرگان فلسطینی را به پرداخت 50 میلیون دلار به موسوی برای راه اندازی یک ایستگاه رادیویی متقاعد کنیم.
گزارش این نشریه انگلیسی ثابت می کند که محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که دست گدایی اش به همه سمتی دراز است، در آن زمان به دنبال اختصاص 50 میلیون دلار برای پیروزی یکی از سران فتنه در انتخابات سال 88 بوده است.
قدیری ابیانه با بیان اینکه فتنه 88 غرب را از عقب نشینی در مقابل حقوق ایران منصرف کرد گفت: این درحالی است که شرکت گسترده مردم در انتخابات، زمینه را برای ناامیدی دشمن از توطئه هایش فراهم کرده بود اما این فتنه موجب شد که دشمن به تشدید تحریم های ایران رو بیاورد؛ حتی گروهی از به اصطلاح اصلاحطلبان در صدد ترغیب آمریکایی ها به تشدید تحریم ها بودند تا از این طریق وضعیت اقتصادی مملکت را بدتر کنند و فتنه گران بتوانند با بهره گیری از رسانه هایشان، انگشت اتهام وضعیت بد اقتصادی را متوجه دولت وقت کنند.
نظرات بینندگان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *