صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برای تهیه نان سنگگ آرد مرغوب به نانوایان نمی دهند

۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۵۷۱۲۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتحادیه نان سنگک درباره تبعات استفاده از آرد بدون سبوس و نامرغوب برای تهیه نان گفت: بارها به مسئولان هشدار دادیم که به خاطر سلامت مردم باید برای تهیه نان از آرد مرغوب استفاده شود اما متاسفانه کسی از ما حرف شنوی ندارد.
به گزارش گروه اقتصاد ، محمدرضا نظرنژاد درباره انتشار اخباری پیرامون نبود سبوس در نان های سنگگ و استفاده از آردِ بربری و لواش برای تهیه نان سنگک گفت: از آرد بربری و لواش برای تهیه نان سنگک استفاده نمی شود بلکه از آرد ۱۵ درصد برای تهیه نان سنگک استفاده می کنیم و برای مرغوبیت نان این آرد با آرد ۱۲ درصد مخلوط می شود.

وی افزود: برای تهیه نان بربری و فانتزی از آرد ۱۸ درصد و ۲۱ درصد استفاده می کنند که این آرد به هیچ وجه سبوس ندارد اما برای تهیه ی نان سنگگ از آرد ۱۵ درصد و مخلوط آن با آرد ۱۲درصد بهره گرفته می شود.

نظر نژاد با تاکید بر این که برای تهیه نان سنگک باید از گندم درجه یک و سبوس دار استفاده شود، تصریح کرد: متاسفانه فقط گندمِ برخی از مناطق ایران مرغوب است و در مجموع باید گفت که گندم داخلی برخی مناطق از مرغوبیت کافی برخوردار نیست و بر همین اساس آرد مرغوبی را برای تهیه نان در اختیار نانوایان نمی گذارند.

وی در ادامه به واردات گندم بسیار مرغوب و با کیفیت از استرالیا و کانادا اشاره کرد و گفت: متاسفانه جلوی واردات گندم مرغوب را از استرالیا و کانادا گرفته شده، در حالی که قیمت گندم وارداتی از قیمت گندم داخلی ارزان تر است.

به گفته رئیس اتحادیه نان سنگکی، هر کیلوگرم  قیمت گندم داخلی که از مرغوبیت و کیفیت کافی برخوردار نیست، ۱۲۰۰ تومان است و قیمت هر کیلو گندم با کیفیت و مرغوبِ خارجی ۹۰۰ تومان تمام می شود.

وی در عین حال بر آزاد سازی واردات آرد تاکید کرد و افزود: نانوایان باید آرد مرغوب و سبوس دارد در اختیار داشته باشند تا بتوانند نان با کیفیت تولید کنند و به دست مردم دهند. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *