صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سازمان سینمایی حوزه هنری به مناسبت شهادت دكترحسین فهیمی پیام تسلیت صادر كرد

۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۲۵۶۹۸۰
در پی شهادت دكتر حسین فهیمی، فیلم‌ساز و پژوهشگر جانباز، سازمان سینمایی حوزه هنری در پیامی شهادت این بزرگ‌مرد عرصه هنر و پژوهش را به پیشگاه ملت به‌ویژه جامعه هنری و خانواده معظم این شهید تسلیت گفت.
به گزارش گروه فرهنگی ، به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، متن پیام تسلیت سازمان سینمایی حوزه هنری در پی شهادت دكتر حسین فهیمی، فیلم‌ساز و پژوهشگر جانباز، سازمان سینمایی به شرح زیر است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین
 
پل شهادت زیباترین و اصلی ترین گذرگاه رسیدن به معبود است كه شهدای گرانقدر با عبور از این گذرگاه درخشان برای همیشه جاویدان باقی می مانند.

بار دیگر یكی از هم تبار عاشورائیان جانباز هنرمند دكترحسین فهیمی به فیض عظیم شهادت نائل آمد و روح پاكش با ارواح شهیدان والامقام خصوصاً حضرت سید الشهداء(ع) در ملكوت اعلی ماوی گزید. 

این هنرمند و استاد فرهیخته و سرافراز میدان هنر، جهاد و شهادت و مجاهد خستگی ناپذیر در طول عمر پربركتش در مسیر تقویت، تعالی و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی علاوه بر افتخار جانبازی در دوران دفاع مقدس، همواره در جبهه فرهنگی و سنگر دانشگاه و پژوهش نیز، حضوری مستمر، تاثیرگذار و سازنده داشت.

سازمان سینمایی حوزه هنری شهادت این بزرگ مرد عرصه هنر و پژوهش را به پیشگاه ملت به ویژه جامعه هنری و خانواده معظم این شهید تسلیت می گوید.»
 
شایان ذكر است حسین فهیمی فیلم‌ساز، پژوهشگر و جانباز ۷۰ درصد، شامگاه پنج‌شنبه ۲۵ آذرماه در منزل خود درگذشت.

وی عضو هیئت‌علمی و مدیر گروه سینما و مدیر سابق حوزه ریاست دانشگاه سوره و مدیر پروژه فیلم‌سازی مشترك بین دانشگاه سوره و دانشگاه‌ كنراد ولف آلمان بود.

فهیمی در سال ۱۳۴۳ در شیراز متولد شده و دارای مدرك كارشناسی سینما از دانشگاه هنر، كارشناسی ارشد ادبیات نمایشی دانشگاه تربیت مدرس و دكترای پژوهش هنر دانشگاه هنر بود.
از جمله فعالیت های وی می‌توان به ساخت مستند «محیط زیست كهكلویه و بویر احمد ۱۳۷۳»، «ده مستند مساجد و فعالیت های فرهنگی استان فارس۱۳۷۳»، «فیلم های كوتاه مستند گزارشی سیمای صبحگاهی ۱۳۷۳»، مستند «تشییع شهدای شیراز  ۱۳۷۴»، مستند رحلت امام خمینی «سوگ در سوگ ۱۳۷۴»، فیلم داستانی «آغاز یك پایان  ۱۳۷۸»، فیلم داستانی «آواز جنگل ۱۳۸۱»، سینمایی «ساحت ۱۳۸۱»، فیلم مستند «گمست ۱۳۸۳» و فیلم مستند «انتظار۱۳۸۵» اشاره كرد.

انتهای پیام/ 


برچسب ها: اخبار حوزه هنری

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *