صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

با بحث اقتصادی نباید برخورد سیاسی کرد/ شرایط 90 درصدی بودجه جاری باعث تحرک اقتصادی نمی‌شود/ برخی از مصوبات اقتصادی مجلس اجرایی نشد

۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۲:۳۲
کد خبر: ۲۵۶۰۵۵
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با بحث اقتصادی نباید برخورد سیاسی صورت گیرد و زمانی که می‌بینیم در کشور مشکل اشتغال، فقر و اقتصاد وجود دارد باید نگاه هوشیارانه و دلسوزانه حاکم شود.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از فارس؛ علی لاریجانی امشب در دیدار با آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان اظهار کرد: شاخص‌ترین مشکلی که در کشور وجود دارد، موضوع اقتصاد است و باید موضوع با ظرافت پیگیری شود.

حدود 200 هزار میلیارد ریال بودجه جاری است

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: باید در حوزه اقتصادی یک فهم مشترک ایجاد شود؛ در حال حاضر در کشور وقتی به بودجه جاری که حدود 200 هزار میلیارد ریال است، نگاه می‌کنیم که حدود 90 درصد بودجه کشور را تشکیل می‌دهد و این نمی‌تواند موتور محرک اقتصاد کشور باشد.

لاریجانی بیان کرد: با بحث اقتصادی نباید برخورد سیاسی صورت گیرد و زمانی که می‌بینیم در کشور مشکل اشتغال، فقر و اقتصاد وجود دارد باید نگاه هوشیارانه و دلسوزانه حاکم شود.

وی تبیین کرد: نکته اول این است که باید تا می‌توانیم هزینه جاری کشور را کاهش دهیم و اینکه رهبر معظم انقلاب بر این تأکید دارد که سیستم جاری کشور چابک باشد، اما این بخش در حال چاق شدن است.

لاریجانی توضیح داد: باید یک وفاقی شکل بگیرد که خدمات باید کم‌هزینه باشد تا بتوانیم در این امر موفق باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بسیاری از بودجه‌هایی که در کشور در نطر می‌گیریم، جزء امور ضروری نیست، بلکه جزء امور خوب است که باید با همراهی و همکاری مردم اجرایی شود و نیاز به تعیین بودجه خاص نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی تشریح کرد: باید کار تولیدی و کارآفرینی در کشور ایجاد شود و وجود افراد متخصص در کشور یک ظرفیت است که باید یک سرمایه‌گذاری در این حوزه انجام شود.

وی تبیین کرد: امروز در دنیای بین‌المللی سرمایه‌های سرگردان وجود دارد و سرمایه‌گذاران دنبال سرزمین امن برای سرمایه‌گذاری هستند و کشورها باید از این فرصت استفاده کنند و ما باید مقرر کنیم که مقررات دیوانی ما خیلی پیچیده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی متذکر شد: ما در مجلس قانون تسهیل کسب و کار و رفع موانع کسب و کار را تصویب کردیم که خیلی از این مصوبه‌ها و حتی پنجره تولید نیز اجرایی نشد که برخی اوقات افراد برای اجرای کار باید کفش آهنین به پا کنند تا به نتیجه برسد، اما باید فضای کسب و کار در کشور تسهیل شود.

لاریجانی بیان کرد: بخش زیادی از صنعت‌گران ما با معوقات بانکی و مشکلات اینچنینی روبرو هستند که این موضوع باید با دقت و سرعت حل شود.

باید بخشی از تصمیمات و بودجه‌ها استانی و بومی شود

وی یادآور شد: برای ایران شرایط بی‌نیازی از نفت وجود دارد و یکی از مشکلاتی که داریم و در برنامه ششم پیگیری می‌کنیم، طرح آمایش سرزمینی است که باید بخشی از تصمیمات و بودجه‌ها استانی و بومی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: فعال کردن اقتصاد مناطق برای ما مهم است و در استان‌هایی همانند گلستان امکان تبدیل شدن به یک استان صادراتی وجود دارد.

لاریجانی در خصوص منطقه آزاد اینچه‌برون تأکید کرد: این استان زمینه صادراتی شدن دارد و باید برای زیرساخت‌ها سرمایه‌گذاری خاص شود و یک پیش‌بینی شکل گیرد که بیشتر به سمت صادرات پیش برود.

وی در پایان گفت: ما در مجلس کمک می‌کنیم تا این لایحه به نتیجه برسد، به شرطی که نگاه صادراتی و اقتصادی مورد نظر حتماً لحاظ شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *