صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آسوشیتدپرس:‌ "کودکان مهاجر" بازگشته از پاکستان در معرض خطر ازدواج اجباری

۲۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸:۰۱
کد خبر: ۲۵۵۸۴۱
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
آسوشیتدپرس نوشت: کودکان مهاجری که از پاکستان به افغانستان باز می‌گردند به دلیل فقر خانواده و نداشتن چشم‌انداز امیدبخش، در خطر ازدواج اجباری قرار دارند.
به گزارش سرویس بین الملل  یک خبرگزاری آمریکایی در گزارشی نوشت: براساس یک تحقیق جدید فرزندان خانواده‌های افغانستانی که مجبور به ترک پاکستان شده‌اند،‌ در صورتی که به مدرسه نروند یا به آموزش دسترسی نداشته باشند در معرض خطر ازدواج اجباری و همچنین کار کردن در سنین پایین قرار دارند.
 
آسوشیتدپرس می‌افزاید: این تحقیق که در ولایت ننگرهار و از مهاجران بازگشته از پاکستان انجام شده نشان می‌دهد که این خطر با افزایش تعداد مهاجران که گاهی روزانه بیش از 3500 نفر است، در آینده تشدید خواهد شد.
 
امسال بیش از 650 هزار مهاجر افغانستانی مجبور به ترک پاکستان شده و بیشتر آنها حداقل تا پایان زمستان در ننگرهار ساکن خواهند بود، انتظار می‌رود در ماه‌های پیش رو تعداد بیشتری از پاکستان اخراج شوند.
 
این تحقیق توسط موسسه نجات کودکان و در 5 بخش ولسوالی ننگرهار انجام شده است.
 
این تحقیق نشان می‌دهد که بسیاری از افرادی که از آنها مصاحبه انجام شده، فاقد کارت هویت و پول کافی هستند. والدین که بشدت فقیر هستند تنها راه را ازدواج اجباری کودکان یا فرستادن آنها به بازار کار می‌دانند.
 
بحیرالله ویار مشاوره موسسه نجات کودکان در کابل در این رابطه گفت: اگر این روند ادامه پیدا کند ما بشدت نگران آینده این کودکان هستیم.  
 
وی افزود: اگر کودکان بخصوص دختران به آموزش دسترسی نداشته باشند، در خطر ازدواج در سنین پایین قرار دارند.  
 
در ژانویه دولت پاکستان مهلت اخراج مهاجران غیرقانونی افغانستانی را تا پایان سال تمدید کرده و هشدار داد در صورتی که این مهاجران از خاک این کشور بیرون نروند با استفاده از اجبار آنها را اخراج خواهد کرد.
 
میلیونها افغانستانی پس از حمله شوروی به این کشور،‌ به ایران و پاکستان فرار کردند، همچنین جنگ داخلی بین سالهای 1392 تا 1396 و قدرت‌گیری طالبان یکی از بزرگترین جمعیت مهاجر جهان را بوجود آورد.  
 
پاکستان مدعی است که تروریستها که برای این کشور خطر محسوب می‌شوند در این کمپهای مهاجران پنهان شده‌اند.  
 
آنا لوسین،‌ مدیر موسسه نجات کودکان در کابل در این رابطه گفت: بخشی از مشکل این است که مهاجران بازگشته شغل ثابت و زندگی در پاکستان را رها کرده و الان می‌بینند که اندک پس اندازشان نیز در حال ته کشیدن است و بخوبی می‌دانند که چشم انداز مناسبی برای کسب درآمد نیز نخواهند داشت.
 
وی افزود: بسیاری از این افراد در فضای باز یا در چادر زندگی می‌کنند، و یک پناهگاه که به آنها امنیت حداقلی نیز بدهد نیز ندارند، بنابراین در پیش روی خود یک انتخاب دارند و آن ازدواج کودکان یا کار کردن آنهاست.
 
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *