صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روزنامه اکسپرس: اروپا به دلیل نگرانی از مداخله "روسیه"، آماده جنگ سایبری می شود

۲۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰:۰۱
کد خبر: ۲۵۵۶۱۵
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
اکسپرس گزارش داد: دولت های اروپایی به دلیل نگرانی از تکرار حملات سایبری تحت حمایت مسکو در انتخابات های پیش رو در این قاره، خود را آماده جنگ سایبری می کنند.
به گزارش سرویس بین الملل روزنامه اکسپرس آورده است: رای دهندگان در آلمان، فرانسه و هلند سال آینده در حالی پای صندوق های رای می روند که دولت های این کشورها تدابیر امنیتی را به دلیل حملات سایبری تحت حمایت مسکو افزایش داده اند.

مقام های امنیتی می گویند جنگ سیاسی آنلاین با تهدیدهای آشکار هکرهای روسیه وخیم تر می شود؛ وضعیتی که همزمان با ادعای سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) درباره مداخله روسیه در انتخابات سال 2016 میلادی با هدف کمک به پیروزی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری منتخب آمریکا و راهیابی وی به کاخ سفید بروز کرده است.

یک مقام آمریکایی آگاه از روند تحقیقات سیا درباره مداخله روسیه در انتخابات آمریکا گفت: مسکو به دنبال تشدید تبلیغ در زمینه گسترش احزاب سیاسی ناسیونالیستی و راست افراطی در اروپا که از بیش از یک دهه پیش آغاز شده است، تلاش های مشابهی را برای اعمال نفوذ بر انتخابات آینده آلمان بکار گرفته است.

سازمان اطلاعات داخلی آلمان به دنبال گزارش هایی درباره افزایش قابل توجه تبلیغات روسیه و کمپین هایی با هدف بی ثبات کردن جامعه آلمان و حملات سایبری علیه احزاب سیاسی این کشور، تدابیر امنیتی را افزایش داده است.

هانس گئورک ماسن رئیس سازمان اطلاعات داخلی آلمان گفت: در فضای سیاسی شاهد افزایش جاسوسی سایبری هستیم که می تواند در نهایت مقام های دولتی آلمان، اعضای پارلمان و احزاب دمکراتیک را تهدید کند.

«آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان که به دنبال رقابت در انتخابات برای برعهده گرفتن صدر اعظمی آلمان برای چهارمین دوره است، درباره احتمال جاسوسی روسیه در انتخابات این کشور هشدار داده است.
برلین نگران آن است که کرملین نتیجه انتخابات را به نفع حزب ضد مهاجرتی آلترناتیو برای آلمان (AfD) که دستاوردهایی را در سطح منطقه ای کسب کرده است، تغییر دهد.

به نوشته اکسپرس، روسیه همچنین می تواند انتخابات آتی فرانسه را نیز هدف قرار دهد. «مارین لوپن» رهبر حزب جبهه ملی فرانسه و نامزد انتخابات تایید کرده که 9.2 میلیون پوند از بانک روسیه وام گرفته است.

اما هنوز معلوم نیست که روسیه در انتخابات آینده فرانسه از کدام حزب حمایت کند به ویژه با توجه به اینکه «فرانسوا فیون» نامزد محافظه کار این انتخابات از حامیان دیرینه کرملین است.

شرکت روسی «کایپرسکی لب/ Kaspersky Lab» مستقر در مسکو که در زمینه امنیت سایبری فعالیت می کند به تازگی گزارش داد عصر جدید جاسوسی سایبری آغاز شده است.

در این گزارش آمده است: جهان در سال 2016 با جدیت از اطلاعات هک شده برای اهداف تهاجمی استفاده کرده است. چنین حملاتی احتمالا در سال 2017 افزایش خواهد یافت و این خطر وجود دارد که هکرها با دستکاری یا افشای گزینشی اطلاعات تلاش کنند از تمایل افراد برای پذیرش این اطلاعات به عنوان یک حقیقت، سوء استفاده کنند.

در آمریکا، سازمان های جاسوسی اعلام کرده اند که افرادی را در ارتباط با دولت روسیه شناسایی کرده اند که هزاران ایمیل هک شده را از کمیته دمکراتیک ملی یا افراد دیگری از جمله رئیس ستاد تبلیغات «هیلاری کلینتون» نامزد دمکرات ها در اختیار سایت (افشاگر) ویکی لیکس قرار داده اند. ایمیل های هک شده در اختیار ویکی لیکس قرار گرفته و در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به طور مداوم باعث دستپاچگی ستاد انتخاباتی اش شده است.

اکسپرس در بخش دیگری از گزارش خود آورده است: رای دهندگان در هلند نیز سال آینده پای صندوق های رای حاضر می شوند؛ انتخاباتی که «خِرت ویلدرس» حزب راست افراطی و ضد مهاجرت آزادی در آن پیشتاز است.

همچنین گزارش هایی منتشر شده که نشان می دهد روسیه در انتخابات پارلمانی مونته نگرو در اکتبر گذشته مداخله کرده است و از مخالفان دولت مونته نگرو که از حامیان سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) است، حمایت مالی کرده است.

فعالیت های هکری و انتشار اخبار غلط همچنین همه پرسی اخیر ایتالیا را که به برکناری «متئو رنتزی» نخست وزیر این کشور منجر شد، هدف قرار داد.

مقام های روسیه با این حال همه اتهامات درباره دستکاری و مداخله با هدف تضعیف اتحادیه اروپا یا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را تکذیب کرده اند.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *