ویژگیهای چهار هضم از منظر طب سنتی
مدیر آموزش انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: آگاهی بیمار از چگونگی این هضمها و ارائه شرح حال مناسب از مواد زائد و دفعی هر هضم، میتواند یاری گر پزشک در تشخیص درست بیماریها و درمان آنها باشد.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از تسنیم, مریم ایران زاد اصل اظهار داشت: همان گونه که میدانید غذا از لحظه ای که وارد دهان میشود تا زمانی که بتواند بخشی از اعضای بدن شود و جایگزین مواد و انرژی از دست رفته بدن شود، چهار هضم را میگذراند که عبارتند از هضم معدی، هضم کبدی، هضم عروقی و هضم عضوی.
به گفته وی اگر پزشک در شرح حال و معاینه، به این تشخیص برسد که در این مراحل اختلال وجود دارد، باید پیش و در حین درمان چاقی، به رفع آنها بپردازد.
مدیر آموزش انجمن علمی طب سنتی ایران بیان داشت: آگاهی بیمار از چگونگی این هضمها و ارائه شرح حال مناسب از مواد زائد و دفعی هر هضم، میتواند یاری گر پزشک در تشخیص درست بیماریها و درمان آنها باشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *