تشکیل کارگروههای پیشگیری از خشونت، تصادفات و حاشیه نشینی/ تعریف 80 وظیفه برای دستگاههای مختلف
دارابخانی گفت: در راستای پیگیری برنامههای معاونت اجتماعی ایلام کارگروههای متعددی از جمله کارگروه رصد و آمایش تصادفات جاده ای، کارگروه پیگیری نصب و بهره گیری از دوربینهای پلاک خوان، پیشگیری از خشونت، پیشگیری از حاشیه نشینی، اثربخشی مجازات سرقت و ... را جهت انجام برنامههای پیشگیرانه تشکیل داده است.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، نشست کارگروه رسانه و مطبوعات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام در محل معاونت اجتماعی برگزار شد.
جعفر داراب خانی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان ایلام با معرفی برنامههای معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، چهار آسیب مهم اولویت دار که در راس برنامه های معاونت اجتماعی دادگستری استان است را طلاق، اعتیاد، مفاسد اخلاقی و حاشیه نشینی ذکر کرد.
وی درباره این چهار جرم و آسیب اجتماعی گفت: سرچشمه و زایش خیلی از جرایم، قانون شکنیها و بزه کاریها در این چهار آسیب نهفته است
این مقام قضایی اظهار کرد: رتبه استان ایلام در طلاق سی ام کشور است و این موضوع وضعیت خوب استان ایلام در کشور را از نظر آمار طلاق نشان میدهد.
معاون اجتماعی دادگستری ایلام تصریح کرد: همچنین در موضوع طلاق در 5 سال اول زندگی رتبه متوسط و در ازدواج رتبه 21 کشور را داریم.
وی عامل اصلی طلاق در استان ایلام را اعتیاد و بیکاری دانست و گفت: بیکاری و اعتیاد دو مشکلی است که بر اساس گزارشات عوامل اصلی وقوع طلاق در استان هستند. هرچند عواملی دیگری نیز در این موضوع دخالت دارند.
داراب خانی گفت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام کارگروههای متعددی از جمله کارگروه رصد و آمایش تصادفات جاده ای، کارگروه پیگیری نصب و بهره گیری از دوربینهای پلاک خوان، کارگروه پیشگیری از خشونت، کارگروه پیشگیری از حاشیه نشینی، کارگروه اثربخشی مجازات سرقت و ... را جهت انجام برنامههای پیشگیرانه تشکیل داده است که با برنامههای منظم و تعیین شده در حال فعالیت هستند.
این مقام قضایی در توضیح کارگروه رصد و آمایش تصادفات عنوان کرد: در کارگروه رصد و آمایش تصادفات جادهای هشتاد وظیفه برای دستگاههای مختلف تعریف شده که امیدواریم با انجام این وظایف و دستور العملها شاهد کاهش تلفات جاده ای باشیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *