سازمان ثبت اسناد و املاک الگوی توسعه خدمات الکترونیک است
طالبیزاده با اشاره به تحولات صورت گرفته در زمینه ارائه خدمات ثبتی، از ادارات ثبت اسناد و املاک بعنوان الگوی توسعه خدمات الکترونیک برای سایر دستگاهها نام برد.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، رضا طالبی زاده که برای بازدید از اداره ثبت اسناد و املاک سیرجان و بر زمین زدن کلنگ احداث ساختمان جدید این اداره به این شهرستان سفر کرده بود در جلسه شورای اداری این شهرستان شرکت کرد.
وی ضمن بیان پیشرفتها و تحولات صورت گرفته در زمینه ارائه خدمات ثبتی به مردم گفت: مجموع این تحولات موجب شده است که در حال حاضر سازمان ثبت اسناد و املاک بعنوان الگوی توسعه خدمات الکترونیک در جامعه مطرح باشد.
این مقام مسئول ادامه داد: تحولات صورت گرفته حول محور سه هدف در سازمان ثبت انجام شده که کاهش زمان، صرفه جویی در هزینهها و پیشگیری از وقوع تخلفات و جرائم در حوزه زمین و مسکن هستند.
طالبی زاده از حذف دست نویسی دفاتر املاک در دفاتر اسناد رسمی و ادارات ثبت و استقرار دستگاههای اخذ اثر انگشت متعاملین بعنوان آخرین تحولات صورت گرفته در حوزه ارائه خدمات ثبتی به مردم یاد کرد و گفت: حذف دست نویسی دفاتر در دفترخانه های اسناد رسمی و استقرار دفاتر الکترونیک علاوه بر اینکه موجب تسریع کار مراجعین شده و زمینه بروز تخلفات را در این بخش از میان برده است.
وی همچنین اخذ اثر انگشت از متعاملین را در زمان انجام معاملات مانع از جعل هویت و در نتیجه جلوگیری از کلاهبرداری در حوزه انتقال املاک دانست.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به اینکه الکترونیکی شدن خدمات ثبتی موجب کاهش ارتباط ارباب رجوع با کارمندان شده بیان کرد: این کاهش ارتباط موجب کاهش تخلفات و سوء استفاده ها در محیط ادارات شده و حجم مراجعات نیز در سالهای اخیر به ادارات ثبت به طور چشم گیری کاهش پیدا کرده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خدمات ثبتی در سازمان ثبت اسناد و املاک اصلی ترین بستر فعالیتهای اقتصادی هستند، افزایش سرعت و دقت و کاهش هزینه را در این خدمات موجب رشد و پیشرفت جامعه دانست.
این مقاتم قضایی از اقدامات مهم دیگری که توسط اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در سطح استان آغاز شده به اجرای طرح شمیم اشاره کرد و افزود: این طرح که مخفف عبارت شبکه ماهواره ای یکپارچه مالکیت است با استقرار تعدادی ایستگاه در نقاط مختلف استان کرمان اجرایی خواهد شد و تاکنون در دو نقطه از استان، شامل کرمان و رفسنجان به بهره برداری رسیده است.
وی تصریح کرد: از مهمترین مزایای اجرای طرح شمیم، کاهش میزان خطا در نقشه برداری است و در صدد هستیم با استقرار ایستگاههایی در 18 نقطه استان تا دهه فجر امسال این طرح را در سطح استان به بهره برداری برسانیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *