صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

29 نماینده همچنان خواستار استیضاح وزیر علوم هستند/ شرط عجیب فرهادی برای روحانی از شایعه تا واقعیت!

۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷:۱۱
کد خبر: ۲۵۳۱۳۱
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در حال حاضر طرح استیضاح فرهادی با امضای 29 نفر از نمایندگان مجلس تقدیم هیئت رئیسه شده است و ما منتظریم تا زمانی از سوی هیئت رئیسه اعلام شود و این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

محمد جواد ابطحی عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس درگفت وگو با خبرنگار گروه سیاسی گفت: در حال حاضر طرح استیضاح فرهادی با امضای 29 نفر از نمایندگان مجلس تقدیم هیئت رئیسه شده است و ما منتظریم تا زمانی از سوی هیئت رئیسه اعلام شود و این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

ابطحی اضافه کرد: با توجه به اینکه فرهادی  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه روز گذشته کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز حضور پیدا نکرد بدون شک باید در زمان بررسی طرح استیضاح وی در مجلس پاسخگوی اقدامات ضعیف در وزارت علوم باشد.

وی همچنین، گذاشتن شرط توسط فرهادی برای تصدی پست وزارت را نپذیرفتنی و غیر قابل قبول عنوان کرد و افزود: بنده برای اولین بار است که این مطلب را می شنوم که وزیری یک شرطی بگذارد.

اظهارات عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس، به انتشار نقل قولی در برخی از شبکه های اجتماعی اشاره دارد که در آن عنوان شده بود: «محمد فرهادی در زمان قبول پذیرش پست وزارت به حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان گفته بود: "در صورتی تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را خواهم پذیرفت که سه روز در هفته در مطبم حاضر شوم."» تاکنون هیچ مقام دولتی این موضوع را تایید و یا تکذیب نکرده  و واضح است که انتشار این نقل قول به معنای تایید آن توسط نیست.

وی افزود: اگر صحبتهای مطرح شده درباره فرهادی درست باشد این موضوع نشان می دهد که دیدگاه استیضاح کنندگان درباره وی درست است، وزارت یک پست سیاسی است و وزیر باید تمام وقت خود را در وزارتخانه ای که مسئولیت آن را بر عهده دارد بگذراند.

ابطحی خاطر نشان کرد: حضور در جلسات مشترک با هیئت وزیران و تصمیم گیری درباره موضوعات مختلف از وظایف یک وزیر محسوب می شود و بدون شک اگر وزیری در وزارتخانه متبوعش حضور پررنگی نداشته باشد بدون شک این موضوع در روند کاری وی تاثیر می گذارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *