صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آمریکا آماده مقابله با ایران، روسیه، چین و کره شمالی

۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۰:۲۶
کد خبر: ۲۵۲۲۰۴
آمریکا پس از اوباما و در زمان ترامپ جنگ طلب تر خواهد شد یا این که سیاست تعامل را در پیش خواهد گرفت؟
به گزارش گروه بین الملل ، تحولات دنیا شرایط حساسی را پشت سر می گذارد، برخی از کشورها سعی دارند با بحران آفرینی و تشدید آن سراشیبی نتیجه یافتن این بحران را تند کنند.

آمریکا در این میان سردمدار چنین اقدامی است، از ایجاد بحران و تنش با جمهوری اسلامی ایران گرفته، تا بحران هایی که در غرب آسیا به وجود آورده است، همه اثبات می کند رژیم آمریکا سعی دارد روند دنیا را به گونه ای پیش ببرد که همه جا ناامنی و کشتار باشد اما آمریکا از امنیت برخوردار باشد.هدف آمریکا نابودی دنیا است، اما با شرط باقی ماندن خود.

آمریکا خود را به واسطه داشتن هوادار و هواخواه با بسیاری از کشورها درگیر کرده است. اما با تبلیغات گسترده رسانه ای از هر شکلی خود را مبرا از دخالت جلوه می دهد در عوض کشوری که با هجوم، تهدید، تحریم و کشتار روبرو است، به عنوان کشوری شرور، حامی تروریزم و مخل صلح و امنیت جهانی معرفی می شود.

یک نمونه حاضر آن جمهوری اسلامی ایران است که بر اساس یک ادعای پوچ و واهی سال ها با تحریم ها و تهدیدات شدید روبرو بود واکنون علیرغم توافق هسته ای هم، تحریم های بیشتری را تجربه می کند.

آمریکا حاضر است برای این که امنیت خود و تنها یک رژیم دیگر را تأمین کند، امنیت دیگران را به خطر بیندازد و از بین ببرد. امنیت جهان از نظر آمریکا یعنی امنیت خود و رژیم صهیونیستی.

به این جمله رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا توجه کنید که در جلسه «ریگان» گفته است؛«نیروهای نظامی این کشور بایستی از توانمندی های لازم برای مقابله با روسیه، چین، ایران و کره شمالی برخوردار باشند.»

ژنرال ژوزف دانفورد رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: نیروهای نظامی کشورش در صورت برخورداری از توانمندی های لازم برای مقابله با روسیه،چین، کره شمالی، ایران و افراط گرایی برای آینده آماده شوند.

وی با بیان اینکه عمل ایالات متحده آمریکا بر مفروض قرار داشتن کشورها در حالت صلح یا جنگ مبتنی است ادعا کرد برخی کشورهای دیگر به نحو دیگری عمل می کنند. دانفورد گفت: روسیه، چین،ایران و کره شمالی کشورهایی هستند که برای پیشبرد منافعش فعالیت نظامی سنتی را با توانمندی های اقتصادی، سیاسی، اطلاع رسانی و سایبری مخلوط می کنند.

چنین مواضع و سخنانی عمق دشمنی آمریکا را با کشورهایی نشان می دهد که مستقل هستند و توان مقابله با آمریکا را هم دارند.

اما از آنجا که کشورهای مستقل در برابر سیاست های مداخله گرانه آمریکا ایستادگی می کنند، به عنوان عنصر نامطلوب شناخته می شوند و باید با آنها مقابله کرد.

چین و روسیه گرچه مناسبات سیاسی و اقتصادی گسترده ای با آمریکا دارند، اما هیچگاه به آمریکا اعتماد نداشته اند چون رقابت میان آنها مانند یک جنگ می ماند که تنها در انتظار یک جرقه است تا شعله ور شود.

جمهوری اسلامی ایران هم به خاطر استقلال سیاسی خود پس از پیروزی انقلاب اسلامی در زمره کشورهایی قرار دارد که از دید آمریکا برای امنیت این کشور و حتی جهان خطر آفرین است.

همه اینها در حالی مطرح می شود که آمریکا خود بارها جهان را تا مرحله نابودی پیش برده است. نخستین کشوری که در جهان از سلاح اتمی استفاده کرد و صدها هزار نفر را در ژاپن قتل عام و مصدوم کرد، آمریکا بود و هیچ تضمینی هم برای تکرار نشدن آن وجود ندارد.

آمریکا روسیه را برای خود خطر شماره یک می پندارد و چین، ایران و کره شمالی در مراحل بعدی قرار دارند، اما آیا آمریکا توان مقابله نظامی همزمان به این چهار کشور را دارد؟

وزیر نیروهای هوا فضای امریکا در جلسه «ریگان» با موضوع دفاع ملی تأکید کرده است که روسیه تهدید شماره یک محسوب می شود و با برخورداری از سلاح اتمی می تواند یک تهدید اگزیستانسیالیسم باشد.

وی به مواردی اشاره کرد که هواپیماهای امریکایی توسط سیستم دفاعی روسیه رهیابی شده اند و با اشاره به این موضوع فعالیت روسیه در فضای سایبری را مطرح کرد.

نشست ریگان با موضوع امنیت ملی آمریکا برگزار می شود که در آن دکترین کوتاه مدت و دراز مدت امنیت ملی این کشور برنامه ریزی و تدوین میشود.

راهبرد آمریکا مقابله با روسیه، چین، ایران و کره شمالی است، آنها برای چنین مقابه ای برنامه ریزی های خود را انجام داده اند حتی اگر این تقابل به نبرد هم نینجامد، آمریکایی ها تدارکات خود را انجام می دهند تا ابزاری برای فشار و تهدید داشته باشند.

با توجه به این که آمریکا علاوه بر این که تدارک لازم را برای مقابله احتمالی با روسیه، چین، ایران و کره شمالی انجام داده و میدهد، این چهار کشور که سیاست مستقلانه ای در پیش گرفته اند می توانند به تشکیل یک ائتلاف ضد آمریکایی، هم از لحاظ جمعیت و هم از لحاظ وسعت، یک ظرفیت بسیار بالایی را ایجاد کنند که باعث خواهد شد آمریکا دست از پا خطا نکند.

آمریکا در همین اندازه که یارگیری کرده باشد، باز هم جمعیت میلیاردی این چهار کشور، عاملی خواهد بود که می تواند آمریکا را از هر اقدامی پشیمان کند، ضمن این که هر چهار کشور نام برده از ارتش، تجهیزات و تسلیحات پیشرفته هم برخوردار هستند.

علاوه بر آن پراکندگی پایگاه های آمریکایی ها در نقاط گوناگون دنیا به ویژه در غرب آسیا و خلیج فارس این امکان را فراهم می سازد که به راحتی این پایگاه ها هدف قرار گیرد و نابودی آنها شکست سنگینی برای آمریکا رقم خواهد زد.

در هر صورت حال که آمریکایی ها صراحتاً اعلام کرده اند باید خود را آماده مقابله با روسیه، چین، ایران و کره شمالی کنند، بی درنگ این چهار کشور هم باید تدابیری برای مقابله با تهدیدات آمریکا در نظر بگیرند.

انتهای پیام


نظرات بینندگان
بی نام
|
|
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۶
تاریخ نشان داده است که امریکا در بسیاری از جنگهایی که بعد از جنگ جهانی دوم در جهان راه انداخته است شکست خورده است. اگرچه توانسته است که برخی از نظامها را ساقط کند ولی نتوانسته است نظامهای دلخواه خود را جایگزین نظام ساقط شده بکند. نمونه شکستهای امریکا را میتوان در ویتنام، کوبا،‌ عراق،‌ لیبی و حتی افغانستان مشاهده کرد. اگر رهبران احمق امریکا باز هم بخواهند آتش افروزی کنند باز هم هزینه های مادی و معنوی زیادتری را خواهند پرداخت چرا که مردم جهان نسبت به قرن بیستم هم بیدارتر شده و هم قوی گشته اند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *