صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باید نیروهای با استعداد در هر جایی که هستند شناسایی و بکارگیری شوند

۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۵۱۳۴۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
بدری گفت: باید نیروهای با استعداد در هر جایی که هستند شناسایی و زمینه رشد و بالندگی آنها را فراهم کرد، از جمله در عرصه اقتصاد مقاومتی بسیج کارآمدترین نیروی کشور در تحقق اقتصاد مقاومتی است.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان لرستان، جعفر بدری رئیس کل دادگستری استان لرستان در همایش مبارزه با فساد و اشرافی گری که به همت سازمان بسیج حقوقدانان لرستان و معاونت فرهنگی دادگستری این استان برگزار شده بود بیان کرد: فساد صرفا" در برگیرنده امور اقتصادی و دست اندازی به اموال عمومی نیست بلکه تبعیض در بکارگیری نیروی انسانی شایسته و توانمند نیز نماد فساد در جامعه است.

رئیس شورای قضایی لرستان اظهار کرد: بی اعتنایی به افراد و نیروهای با استعداد و بکارگیری و ارتقای افراد بر اساس روابط و نه ضوابط و معیارهای قانونی سبب بکارگیری بر اساس رابطه مندی شده و منجر به بروز فساد در جامعه می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: برخی مسئولیت‌ها بر اساس چابلوسی و نه بر اساس توانمندی و توانایی به افراد خاصی سمت‌هایی اعطا گردیده که شایستگی آن را ندارند در حالی که در همان ادارات نیروهای با استعداد و باهوشی وجود دارد که امکان ارتقاء به آنها داده نمی‌شود، شایسته سالاری به حرف نیست و در عمل باید تحقق یابد.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به تشکیل بسیج توسط امام خمینی (ره) و الگوبرداری از این نهاد مقدس و انقلابی در سایر کشورها، تشریح کرد: در کشورهای همسایه که درگیر مبارزه با گروهه‌ای تروریستی همچون داعش و.. هستند، حشد الشعبی عراق و بسیج مردمی سوریه توانسته است حتی از نیروهای نظامی و آموزش دیده کشورهای اروپایی موفق تر عمل کند و این نشان از اقتدار فرهنگ بسیج در دنیاست.

بدری تصریح کرد: در کشورمان نیز باید نیروهای با استعداد در هر جایی که هستند شناسایی و زمینه رشد و بالندگی آنها را فراهم کرد، از جمله در عرصه اقتصاد مقاومتی بسیج کارآمدترین نیروی  کشور در تحقق اقتصاد مقاومتی است.

وی عنوان کرد: سوء مدیریت در بخش‌هایی از جامعه مشکلاتی را ایجاد کرده است. از جمله در استان مستعد و کمتر توسعه یافته لرستان، لیکن به عنوان نمونه تولیدکنندگان برای سرمایه گذاری با مشکلات متعددی مواجه هستند و در شرایط سختی مشغول به کار و تولید هستند، اما در مقابل کسانی هستند که از راه رانت و استفاده از موقعیت خود و یا ارتباط با مسئولین به ثروت هنگفتی می رسند، نظام بانکی و پولی کشور نیز به این آشفتگی دامن می زند و با اعطای تسهیلات کلان و کم بهره به برخی افراد سفارش شده، راه را برای گرفتن چند میلیون وام ضروری مردم می بندند.

رئیس کل دادگستری لرستان تاکید کرد: فساد اگر کنترل نشود منجر به سلب اعتماد مردم می گردد، در این زمینه یکی از وظایف دستگاه‌های نظارتی، شناسایی و مبارزه با مفاسد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است، لیکن تمامی افراد جامعه باید خود را در برابر مظاهر فساد چه آشکار و چه پنهان مسئول بدانند، مردم به عنوان ولی نعمتان انقلاب وظیفه دارند هرگاه فسادی را احساس نمودند فورا" به سازمانها و دستگاه‌های متولی امر اطلاع دهند.

این مقام مسئول ادامه داد:  در این خصوص نقش رسانه ها و وکلای مردم در مجلس شورای اسلامی در مبارزه با فساد از جایگاه ویژه ای برخوردار است، نمایندگان زبان گویا و دست توانای حکومتی مردم در مبارزه با مفاسد هستند.

وی افزود: در شرایط فعلی مساله فسادهای مالی در ادارات، بنگاه‌ها، بانکها و شرکتها، بسیار پیچیده شده است و باید سیستمی طراحی شود که به محض انجام یک انحراف از همان ابتدا با آن برخورد قاطع و بازدارنده صورت پذیرد، در خصوص موضوع فساد علاوه بر اینکه باید به راهکارهای پیشگیری و مبارزه با فساد و رانت خواری توجه نمود، باید با تدابیر مدیریتی به گونه ای رفتار کردتا آرامش و اعتماد مردم کسب شود و نه جانب‌داری های غیر قانونی.

بدری گفت:  قطعا" مردم ایران فهیم تر از آن هستند که فریب چرب زبانی‌های زیاده خواهان مفسد را بخورند، در عصر اطلاعات و ارتباطات، شفاف سازی خواسته به حق مردم از مسئولین است، مسئولان باید به سئوالات افکار عمومی پاسخ دهند.

جعفر بدری با تاکید بر نقش همدلی مردم در مبارزه با فساد در جامعه گفت: دستگاه قضایی از هرگونه اقدامات و فعالیتهایی که منجر به جلب اعتماد مردم شود، حمایت می کند، نمایش اشرافی گری از جمله مصادیق فساد اجتماعی است که می بایست با این پدیده زشت مقابله شود.

این مقام قضایی اظهار کرد:  هرگاه مردم ببینند که فلان شخص از راه نامشروع به چنین ثروتی رسیده است قطعا" به طرف راه خلاف و ارتکاب جرم تشویق می شوند، اما لازم به تذکر است که نباید حقوق کارآفرینان و تولیدکنندگان زحمت کش جامعه را ضایع کرد و نباید حساب ایشان را با افرادی که از راه‌های غیر قانونی به ثروت رسیده اند یکی دانست.

بدری گفت: قطعا" سرمایه دار فردی است که مالش را در راه اشتغال و کارآفرینی هزینه می‌کنند و آنچه که مزموم است مال اندوزی و دست اندازی به حقوق بیت المال ، پایمال کردن سیاست‌های اقتصادی، واردات غیر منطقی کالاهای غیر ضروری و خروج ارز از کشور، کلاهبرداری، رانت خواری، نمایش اشرافی گری و ... است.  

رئیس شورای قضایی استان لرستان در پایان خاطر نشان کرد: امروز تولیدکنندگان در شرایط بسیار سختی همچون تحریم‌های اقتصادای مشغول به کار هستند و تولید در این چنین شرایطی نماد عملی جهاد اقتصادای است، افراد شریف با سخت کوششی و تلاش موجبات گردش چرخه صحیح اقتصاد را فرهم می آورند و وظیفه دولت حمایت تام و تمام از این کارآفرینان و شرکت‌های دانش بنیاد است، برای خودکفایی اقتصادی باید برنامه ریزی داشت و ثروت کشور باید در اختیار شرکت‌های دانش بنیان و تولید کنندگان کالای ایرانی قرار بگیرد، وطن دوستی منحصرا دفاع نظامی ازآب و خاک نیست بلکه دفاع و حمایت از تولیدات داخلی در عرصه اقتصاد و دفاع از اصالت فرهنگ غنی و ارزش‌های متعالی ایرانی و اسلامی نیز می شود، هرگاه دفاع از این عرصه ها به حال خود رها شده قطعا فساد فضای مانور خواهد داشت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *