صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تربیت مفسر قرآنی و پرداختن به علم از نیازهای روز وقف هستند

۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۰:۰۱
کد خبر: ۲۵۰۷۶۶
استاد حوزه علمیه گفت: انجام وقف برای تفسیر، تربیت دانشجوی علوم قرآنی و چاپ کتاب‌های روایی و قرآنی از جمله اموری است که در شرایط کنونی انجام وقف برای آنها لازم است.

به گزارش گروه سیاسی ، آیت‌الله عبدالله جوادی آملی دیشب در جمع رئیس و مدیران سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: سازمان اوقاف باید در کنار همه فعالیت‌های خود، به امور قرآنی اهمیت زیادی بدهد که نمونه بارز آن، دانشکده علوم قرآنی است.

وی با اشاره به لزوم شناسایی نیازهای روز جامعه برای وقف افزود: مردم باید بدانند چه چیزی را و برای چه باید وقف کنند.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: انجام وقف برای تفسیر، تربیت دانشجوی علوم قرآنی و چاپ کتاب‌های روایی و قرآنی از جمله اموری است که در شرایط کنونی توجه به آنها ضروری است.

وی با بیان اینکه اطعام در ایام عزاداری یکی از اموری است که بسیاری از مردم آن را انجام می‌دهند گفت: بر این اساس لازم نیست برای این منظور وقف زیادی داشته باشیم.

آیت‌الله جوادی آملی علم و دانش و توسعه آن را از جمله نیازهای روز جامعه برای وقف دانست و تصریح کرد: چنانچه در شرایط کنونی انرژی هسته‌ای احتیاج داشت باید برای آن بودجه صرف شود یا چنانچه دانشجویی برای کشف دارویی کمک مالی احتیاج داشت مقداری برای او، مقداری برای حوزه و مقداری برای دیگر عرصه‌ها وقف شود.

مفسر قرآن کریم افزود: برای تأمین جهیزیه، بسیاری از مردم پیش‌قدم می‌شوند ولی امور دیگری هستند که معمولا کسی به آنها توجهی ندارد در حالیکه وقف برای آنها ضروری است.

وی با اشاره به اقدام سید مرتضی برای احیای وقف و پیشگام بودن خودش در این زمینه عنوان کرد: اقدام او سبب شد حوزه علمیه نجف مسیر تعالی را بپیماید و به جایگاه کنونی خود دست یابد.

آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به جذب بسیاری از طلاب به دستگاه‌ها و نهادهای مختلف پیش از پرداختن جدی به درس و بحث حوزوی گفت: سازمان اوقاف در بحث قرآنی باید در این راستا حرکت کرده و از بین 10 هزار نفر دانشجوی قرآنی 10 نفر مفسر تربیت کند.

استاد برجسته حوزه علمیه قم بخش پایانی صحبت‌های خود را به اهمیت و جایگاه بقاع متبرکه اختصاص داد و افزود: همه ما وامدار امامزادگان هستیم زیرا حیات معنوی ما به واسطه آنهاست؛ همین سادات و امامزادگان پادشاهان صفوی را تربیت و هدایت کردند، آنها اهل بیت(ع) را به مردم معرفی و مسیر صحیح زندگی را به مردم نشان دادند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *