صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فعالیت واحدهای صنفی با 30درصد ظرفیت تولید/ صادرات چینی ایرانی به کشورهای حاشیه خلیج فارس‌ و CIS

۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶:۰۲
کد خبر: ۲۵۰۴۸۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتحادیه تهیه کنندگان و فروشندگان بلور، چینی و لوستر از صادرات محصولات چینی و بلوری به کشورهای آسیای میانه خبر داد و گفت: رقم صادرات در 7ماهه سال جاری 600هزار دلار بوده که این رقم نمی‌تواند رقم چشم گیری برای صادرات محصولات ایرانی باشد.
احمد رحمانی در گفت‌وگو با میزان با بیان این که واحدهای تولیدی بلور، چینی و لوستر همچنان در رکود به سر می‌برند، اظهار کرد: در حال حاضر تولید کنندگان این صنف با 3/1 ظرفیت تولید به کار خود ادامه می‌دهند و رکود در بخش‌های مختلف اصناف از جمله صنف بلور، چینی و لوستر ورود کرده است.

رئیس اتحادیه تهیه کنندگان و فروشندگان بلور، چینی و لوستر در ارتباط با تامین بازار داخل توسط تولیدکنندگان داخلی، گفت: حدود 70درصد بازار کشور را تولید داخلی تحت پوشش قرار داده و حدود 30درصد باقی مانده را از کشورهای مختلف از جمله چین به ایران وارد می‌شود البته کالاهایی که از کشور چین وارد کشور می‌شود دارای قیمت مناسب اما از کیفیت پایین نسبت به تولیدات داخلی برخوردار هستند.

وی ادامه داد: محصولات چینی با توجه به حمایت‌هایی که دولت این کشور از تولیدکنندگان و صادرات محصولات تولید شده انجام می‌دهد طبیعی است که این محصولات با قیمت‌های پایین‌تری نسبت به اکثر کشور‌ها تولید می‌شود.

رحمانی با اشاره به صادرات محصولات چینی و بلوری ایران به کشورهای حاشیه خلیج فارس و حوزه آسیای میانه، افزود: محصولات چینی و بلوری ایرانی به کشورهای حوزه خلیج فارس و CIS در حال صادر شدن بوده اما رقم این صادرات قابل توجه نبوده و باید گشایش کلی اتفاق افتد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر رقم صادرات 500 تا 600هزار دلار بوده لذا با این رقم‌ها دردی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان این محصول دوا نمی‌شود و اگر دولت بخواهد به تولید کنندگان کمکی کند بهتر است در حامل‌های انرژی که برای تولید استفاده می‌کند تخفیفاتی در نظر بگیرد.

رئیس اتحادیه تهیه کنندگان و فروشندگان بلور، چینی و لوستر با بیان این که قاچاق در این صنف توجیه اقتصادی ندارد، گفت: به دلیل حجم بالای تولیدات داخلی و نزدیکی قیمت‌ها در بازار، قاچاق این محصولات با سود بسیار پایین همراه بوده و با توجه به این که قاچاقچیان به دنبال عرضه محصولاتی با سود بالا هستند قاچاق در این صنف بسیار پایین است.

رحمانی در انتها با اشاره به عرضه محصولات چینی در فروشگاه‌های اینترنتی، افزود: فروشگاه‌های اینترنتی به دلیل عدم مدیریت در بخش فضای مجازی، این فروشگاه‌ها به راحتی اجناس قاچاق را عرضه کرده و بدون پرداخت عوارض و نظارت به کار خود در تمامی صنف‌های کشور ادامه می‌دهند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *