صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رسیدگی قاطعانه مراجع قضایی از عوامل مهم در کاهش جرم فرار از خدمت است

۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۰:۰۲
کد خبر: ۲۴۹۰۷۳
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
ترکی گفت: عواملی مانند اعلام به موقع جرم و رسیدگی قاطعانه مراجع قضایی را از عوامل مهم در کاهش و کنترل جرم فرار از خدمت دانست.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، به نقل از سازمان قضایی نیروهای مسلح، غلامعباس ترکی دادستان نظامی تهران در شورای استانی پیشگیری از وقوع جرم تهران  به نقش ارزنده نیروهای مسلح در تغییر مثبت تراز قدرت جهانی جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: با افزایش تهدیدات نرم علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به خصوص در موضوعات اقتصادی، امنیتی و اخلاقی، افزایش توان نظامی یک ضرورت است.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح استان تهران همچنین عواملی مانند اعلام به موقع جرم و رسیدگی قاطعانه مراجع قضایی را از عوامل مهم در کاهش و کنترل جرم فرار از خدمت دانست و اظهار داشت: دادسرای نظامی تهران جهت افزایش فعالیت‌های آموزشی در نیروهای مسلح آمادگی کامل دارد.

وی اجرای صحیح طرح جریمه مشمولان غایب و اعطای عفو به سربازان فراری را مورد تاکید قرار داد.

ترکی بر استفاده از روش‌های علمی در کشف جرایم تأکید کرد و افزود: رعایت حقوق شهروندی، از الزامات ضابطان جهت نیل به دادرسی منصفانه است.

دادستان نظامی استان تهران در پایان، به حساسیت فرمانده معظم کل قوا در انتصابات شایسته و شفافیت روندها و نظارت بر عملکردها اشاره و بر ضرورت انضباط مالی و نظارت مؤثر بر مؤسسات مالی نیروهای مسلح تأکید کرد.

سپس مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و عفو بخشودگی سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور به تشریح و تبیین دستورالعمل برگزاری مجامع و شوراهای استانی پیشگیری از وقوع جرم پرداخت.

دکتر رمضانعلی صالحی درباره ارکان چهار گانه پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح گفت: شورای استانی پیشگیری از وقوع جرم،کمیسیون تخصصی قضات سازمان قضایی استان، کمیسیون تخصصی پیشگیری از وقوع جرم نیروها و یگان‌های عمده و مستقل و کارگروه‌های تخصصی در یگان، این ارکان را تشکیل می دهند.

وی در ادامه، به تشریح وظایف اعضای شورای استانی پرداخت.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *