صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پرداخت 20 درصد بودجه دفاعی توسط دولت/عبور ناو "خارک" از عرض اقیانوس اطلس در آینده نزدیک

۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۴:۲۶
کد خبر: ۲۴۸۸۸۲
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
گردهمایی فرماندهان نیروی دریایی ارتش صبح امروز (شنبه 6 آذر) و با حضور فرماندهان عالیرتبه نظامی کشورمان، در ستاد فرماندهی نداجا برگزار شد.
به گزارش گروه سیاسی ، گردهمایی فرماندهان نیروی دریایی ارتش صبح امروز (شنبه 6 آذر) و با حضور فرماندهان عالیرتبه نظامی کشورمان، در ستاد فرماندهی نداجا برگزار شد.


احتمال ایجاد پایگاه دریایی ایران در سوریه و یمن/ پرداخت 20 درصد بودجه دفاعی توسط دولت

در این مراسم سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: امروز داوطلبان زیادی برای حضور در صحنه دفاع از حرم در نیروی دریایی و دیگر نیروها وحود دارند که اگر فضا ایجاد شود، آماده جان فشانی هستند.

باقری گفت: ارزیابی‌های میدانی و بررسی‌های صورت گرفته نشان از رشد چشمگیر نداجا در زمان فرماندهی امیر سیاری دارد.

وی تصریح کرد: کشور گرفتار تحریم و فروش نفت و دریافت پول نفت است و در بعد از برجام که تحریم های فروش نفت تا حدودی برداشته شده اما پول فروش نفت به کشور بازنگشت.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: برداشت مسئولین این بود که از بهمن سال گذشته پول فروش نفت به سهولت به کشور بیاید که اینگونه نشد و برای همین است که دولت تاکنون که بیش از نیمی از سال گذشته، 20درصد بودجه دفاعی را پرداخت کرده است.

باقری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حوزه اطلاعات کارهای خوبی در نیروی دریایی ارتش شده است، گفت: هم اکنون ناو شیراز در حال ساخت است که با عملیاتی شدن آن، حرکت بزرگی در حوزه اطلاعاتی صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: بایستی با تجهیزاتی چون پهبادهای دریاپایه روی مسایل اطلاعاتی و دریافت اطلاعات دشمن متمرکز شویم و راهبردها و دکترین‌های ما باید همواره بروز و راهگشا و موجب بازدارندگی دشمن باشد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: ما هیچگونه هم ترازی با دشمن استکباری در حوزه دریایی نداریم لذا روش های کلاسیک جوابگو نیست و باید روش های دیگری که حتما باید پنهان بماند را تمرین کنیم تا یک فرمانده ناو بهترین عملکرد را در صحنه نبرد داشته باشد.

وی با بیان اینکه ما نیازمند یک بازی جنگ هستیم، گفت: یعنی تیمی که مسلط به روش‌های دشمن است در مقابل تیمی با راهکارهای خودی بایستد تا ابعاد پنهان جنگ برای فرماندهان جوان روشن شود.

باقری افزود: کارهای بزرگی در حوزه تعمیر و بازسازی شناورها شده اما هنوز کارهای زیادی وجود دارد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه در مساله حضور در دریاهای دور و مقابله با دزدان دریایی کارهای بزرگی شده است، گفت: بایستی مانند ناوگان دریای عمان، ناوگانی خاص اقیانوس هند داشته باشیم. نیاز به پایگاه‌هایی در دور دست داریم و شاید در زمانی امکان داشته باشد که در سواحل یمن یا سوریه پایگاه داشته باشیم و یا پایگاه‌هایی در جزایر و یا به صورت شناور باشد.

وی با بیان اینکه باید روی این مساله فکر کرد، اظهار داشت: آیا داشتن پایگاه در دور دست کمتر از فناوری هسته ای است. من که میگویم ده ها برابر بیشتر است.

سرلشکر باقری گفت: در حوزه هسته‌ای تا حدودی پیش رفتیم و توان غنی سازی تا ٩٥ درصد هم داریم البته هیچگاه دنبال بمب اتم نرفتیم و نمی‌رویم. اما همین توان هسته ای باعث شد همه قدرتهای دنیا پای میز بنشینند.

وی افزود: برجام علاوه بر برخی نقاط ضعف، نقاط قوتی هم دارد که نمایندگان ٦ کشور قدرتمند می‌آیند و توافق می‌کنند و بعدی ها می‌گویند آن را پاره می‌کنیم.


نیروی دریایی ارتش با توسعه سواحل مکران دل رهبری را شاد کرد

همچنین امیر سرلشکر عطاالله صالحی فرمانده کل ارتش در این مراسم اظهار داشت: امروز تجهیزات نیروی دریایی بومی و راهبردی هستند؛ برای مثال ناو خارک و زیردریایی طارق امروز ناو و زیردریایی ایرانی شده‌ای هستند.

وی در ادامه ضمن تاکید بر ارتقای توان دفاعی در عرصه دریاها گفت: ان‌شاءالله امسال نیز در حوزه تولید و طراحی تجهیزات دفاعی و پدافندی مورد نیاز نداجا بتوانیم در عرصه دفاع قابلیت‌های خود را ارتقا دهیم.

فرمانده کل ارتش خطاب به فرماندهان نداجا بیان کرد: هیچ‌وقت نباید خود را کوچک بشمارید، زیرا شما عزیزان به مثابه شمشیری در دستان فرمانده معظم کل قوا هستید، که هر زمانی که صلاح بداند از آن استفاده می‌کند.

سرلشکر صالحی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اهمیت علم و تخصص در حوزه نیروی دریایی گفت: نیروی دریایی نیرویی تجهیزات‌محور است، که علم و تخصص در آن حرف نخست را می‌زند؛ لذا باید نیروهای متخصص در این نیرو در مناصب مهم قرار بگیرند.
 
وی افزود: کار شما فرماندهان در سواحل مکران تحقق فرمان مقام معظم فرماندهی کل قوا بود، که شما با انجام این کار مهم دل رهبر خود را شاد کردید.

فرمانده کل ارتش استقرار نیروی دریایی در سواحل مکران، چابهار و جاسک را بسیار ارزشمند و با اهمیت دانست.
 
سرلشکر صالحی در پایان با بیان اینکه امروز نیروی دریایی حضور مقتدرانه‌ای در  آبهای آزاد و بین‌المللی دارد و همواره به خود متکی بوده است، تاکید کرد: نداجا هیچ‌گاه از دیگران درخواست کمک نداشته است؛ درحالی‌که نیروی دریایی انگلیس در دوران طاغوت یک بار  چند فروند کشتی ایرانی را نجات داده بود و  تبلیغات بسیاری درباره این اقدام خود کرد. 


نیروی دریایی در جنگ تحمیلی سیادت خود را به اثبات رساند

در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش اظهار داشت: باید نسبت به اشاعه و ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی در سطح جامعه تلاش کرد زیرا ما به این فرهنگ برای خدمت به کشور نیازمندیم.

وی با اشاره به اهمیت روز نیروی دریایی و عملیات غرورآفرین مروارید گفت: نیروی دریایی در شصت و هفتمین روز جنگ توانست نیروی دریایی دشمن را به‌طور کامل منهدم کند و سیادت دریایی خود را به اثبات رساند.

حجت الاسلام آل هاشم در ادامه به رزم تکاوران نیروی دریایی در دفاع از خرمشهر اشاره کرد و افزود: نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس خدمات شایانی از جمله تامین پدافند جزایر و پایانه‌های نفتی کشور، مقابله با تکمیل محاصره آبادان، شرکت گسترده در عملیات بیت‌المقدس، سازماندهی بیش از 300 فروند قایق هجومی را در جریان عملیات والفجر 8 در کارنامه خود دارد.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تصریح کرد:‌ نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس در اسکورت کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها کار بزرگی را انجام داد و شریان‌های اقتصادی را تامین کرد.


ناو «خارک» در آینده نزدیک عرض اقیانوس اطلس را طی می‌کند

امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» فرمانده نیروی دریایی ارتش در گردهمایی فرماندهان این نیرو که در ستاد فرماندهی نداجا در حال برگزاری است، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این نیرو در سال‌جاری اظهار داشت: نیروی دریایی تلاش می‌کند تا به نیرویی در شأن ملت ایران تبدیل شده و به‌واقع مظهر اقتدار ملت ایران در عرصه دریاها باشد.

وی افزود: نیروی دریایی تاکنون در عرصه آموزش، تربیت نیروی انسانی، اقدامات مهندسی، ایجاد زیرساخت‌های سواحل مکران، تسلط ارتباطی، آماد و ارتقای توان رزمی در ابعاد مختلف و حفاظت از مرزهای آبی گام‌های مناسبی برداشته است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه گفت:‌ این نیرو تا کنون 49 ناوگروه را به آب‌های آزاد ارسال کرده و توانسته است برای نخستین بار به اقیانوس اطلس برود و امنیت را در خلیج عدن و شمال اقیانوس هند برقرار کند.
 
وی خاطرنشان کرد:‌ نیروی دریایی تا کنون 3هزار و 800 کشتی تجاری و نفتکش را در مناطق خطر اسکورت کرده و امنیت خطوط مواصلاتی را برقرار کرده‌ است.
 
دریادار سیاری با بیان اینکه اگرچه سخنگوی پنتاگون بر روی نقشه گفته که ایرانیان نمی‌توانند 9هزار و 500 مایل دریایی را طی کنند و به اقیانوس اطلس برسند، گفت: در آینده نه‌چندان دور عرض اقیانوس اطلس را با ناو خارک طی خواهیم کرد. 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *