صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تحصیلات سطح بالای پناهجویان در آلمان

۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰:۵۵
کد خبر: ۲۴۷۹۶۹
وزارت مهاجرت و پناهندگی فدرال آلمان در جدیدترین نتایج پژوهش خود به میزان بالا و سطح تحصیلی خوب پناهجویان و مهاجران اشاره کرد.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از تسنیم، وزارت مهاجرت و پناهندگی فدرال آلمان در جدیدترین نتایج پژوهش خود به میزان بالا و سطح تحصیلی خوب پناهجویان و مهاجران اشاره کرد.

در یک پژوهش که از بین 2300 پناهجوی بالای 18 سال انجام شده، سه نتیجه مهم به دست آمده است. این پژوهش با مشارکت سه مؤسسه تحقیقاتی دیگر در زمینه مطالعات اجتماعی، اقتصادی و شغلی به همراه وزارتخانه مذکور صورت گرفته است.

سه نتیجه مهم عبارتند از اینکه اولاً آمار و سطح تحصیلات میان پناهجویان و مهاجران در سطح قابل قبولی است، دوم اینکه ارزش‌های زیادی بین پناهجویان و شهروندان مهاجر وجود دارد و سوم اینکه بزرگترین عامل فرار و مهاجرت بین پناهجویان جنگ و خشونت در کشورهایشان است.

در تحقیق فوق آمار جالبی به دست آمده که بدین شرح است. حدود 58 درصد از پناهجویان در کشور خود حداقل 10 سال را به تحصیل پرداختند یا به مدرسه رفتند. این رقم در بین کل جامعه آلمان برابر با 88 درصد است.

بر اساس گزارشی که رایزن فرهنگی ایران در آلمان در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار داه است، در بخش دیگری از این تحقیق اشاره شده است که طبق آمار بین پناهجویان و شهروندان آلمانی ارزش‌های مشترک بسیاری وجود دارند. 96 درصد از پناهجویان خواستار این هستند که یک حکومت دموکراتیک در رأس امور سیاسی کشورشان باشد. 92 درصد نیز خواهان برابری حقوق زنان و مردان در جامعه هستند.

از سوی دیگر نیز به مجموعه دلایل فرار و مهاجرت این افراد پرداخته شده است. بیش از 70 درصد از این افراد عنوان کردند که به خاطر ترس از جنگ و خشونت از کشور خود فرار کرده‌اند. 44 درصد نیز ظلم و فشار از سوی دولت‌ها را عامل مهاجرت خود می‌دانند و درباره دیگر 37 درصد از تبعیض به عنوان دلیل اصلی فرار اشاره می‌کنند. در این بین پناهجویان سوری، افغانی و عراقی بیشتر از همه به جنگ و خشونت اشاره دارند و کشورهای حوزه غرب بالکان هم به شرایط بد زندگی و اقتصادی اشاره داشتند. این پژوهش بین ماه‌های جون و اکتبر سال جاری میلادی انجام شده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *