صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

"استاد دانشگاه هند": لغو قرارداد هسته ای با ایران،هزینه سنگینی برای امریکا دارد

۰۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵:۰۱
کد خبر: ۲۴۷۸۴۳
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
استاد بخش مطالعات بین المللی دانشگاه جواهر لعل نهرو دهلی نو ، لغوقرارداد هسته ای ایران با شش قدرت جهانی از سوی ترامپ را بعید دانست و اظهارکرد لغو این قرارداد به صورت یکطرفه هزینه سنگینی برای امریکا در سطح بین المللی خواهد داشت .
به گزارش سرویس بین الملل دکتر سواران سینگ تصریح کرد: لغو توافقنامه هسته ای که به تائید شورای امنیت سازمان ملل و اتحادیه اروپا رسیده به این راحتی امکان پذیر نیست.

وی با اشاره به دستاوردهای توافقنامه هسته ای برای ایران و جامعه جهانی تصریح کرد امضای توافقنامه هسته ای در دوره باراک اوباما یکی از موفقیت های سیاست خارجی امریکا برای حل صلح آمیز اختلاف ها محسوب می شود.

این کارشناس ارشد مسائل بین المللی با اشاره به دیدگاههای افراطی رئیس جمهوری منتخب امریکا اظهار کرد انتظار می رود وضعیت مسلمانان امریکا ومهاجران در دوره ترامپ بدترشود.

وی رشد داعش در منطقه را به نفع رژیم صهیونیستی دانست وافزود:هم اکنون توجه جهانی از مسائل فلسطین و اسرائیل به سوی داعش معطوف شده است.

سینگ با اشاره به تاکید ترامپ بر روی مسائل داخلی تصریح کرد در دوره ریاست جمهوری ترامپ ،جهان شاهد کاهش مداخله های امریکا در امور کشورهای دیگر و توجه بیشتر به مسائل داخلی خواهد بود.

وی در پاسخ به سئوالی در خصوص روابط امریکا و روسیه در دوره ترامپ خاطرنشان کرد در دوران جدید ،جهان شاهد افزایش همکاری روسیه وامریکا در رفع مشکل سوریه خواهند بود.

استاد دانشگاه جواهرلعل نهرو در خصوص سیاست ترامپ دریمن گفت که امریکا در دوره جدید اهمیتی به مسائل این کشور نخواهد داد و وضعیت ودخالت های عربستان افزایش خواهد یافت.

وی افزود: انتظار می رود که آمریکا در آینده توجه خود را بیشتر بر روی بحرانهای بزرگ از قبیل خطر داعش متمرکز کند که این امر باعث افزایش نقش قدرت های منطقه ای مانند ایران می شود.

این کارشناس برجسته امور بین الملل، در خصوص روبط هند و امریکا در دوره ترامپ تصریح کرد نباید سخنان شدید اللحن رئیس جمهوری منتخب امریکا را در دوران تبلیغات انتخاباتی جدی گرفت .

وی تصریح کرد جمهوریخواهان به طور سنتی ، روابط خوبی با هند داشته اند که امیدواریم در دوره ترامپ نیز اینگونه باشد.

استاد دانشگاه جواهر لعل نهرو خاطرنشان کرد روابط هند و امریکا در دوران ریاست جمهوری جورج بوش شاهد تحولات اساسی بود، بنابراین نباید نگران روابط دوکشور در دوران ترامپ بود.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *