ارائه لایحه حمایت از معلولان به مجلس/ اجرای طرح غربالگری ژنتیک اجباری میشود
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که به دنبال اجباری کردن برنامه غربالگری ژنتیک در سراسر کشور هستیم از ارایه لایحه حمایت از معلولان به مجلس خبر داد.
به گزارش گروه اقتصاد ، علی ربیعی که روز یکشنبه به مناسبت اربعین حسینی به دیدار کودکان و مسئولان مرکز بهزیستی اردیخانی رفته بود، به اجرای برنامه غربالگری ژنتیک در پنج استان کشور اشاره کرد و گفت: به دنبال اجباری کردن این طرح در سراسر کشور هستیم و اطمینان دارم با تمرکز بر مناطق محروم اقدامات موثری انجام خواهد شد.
وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی در خصوص نحوه حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل نیز اظهار کرد: هر سال تعداد زیادی از این کودکان با کمک آموزش و پرورش به مدارس بازگردانده میشوند.
وی افزود: در زمینه راه اندازی مراکز ترک اعتیاد کودکان نیز سرمایه گذاری هایی انجام و مراکزی در 2 استان کشور راه اندازی شده است.
ربیعی ادامه داد: برای مادران معتاد نیز مراکزی پیش بینی شده است که کودک خود را در محیطی امن به دنیا آورند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر لزوم توانمندسازی کودکان و نوجوانان مراکز بهزیستی، افزود: این کودکان باهوش و توانمند هستند؛ از این رو در حال شناسایی توانمندی آنها هستیم و سعی میکنیم کودکان بهزیستی به سازمان فنی و حرفهای معرفی شوند که تا پایان سال 1397 هیچ کودک بدون شغل از سازمان بهزیستی خارج نشود.
وی ادامه داد: علاوه بر این سعی کردیم این نوجوانان را در صندوق کارآفرینی امید عضو یا به طور انفرادی برای آنها ایجاد اشتغال کنیم.
ربیعی همچنین از اقدام این وزارتخانه در خصوص ارایه لایحه حمایت از معلولان به مجلس نیز خبر داد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: خون امام حسین (ع) برای حفظ جایگاه والای کتاب قرآن بر زمین ریخته شد؛ پس بیاموزیم که برای احقاق حق از کتاب مدد بگیریم.
ربیعی که با سبدی از کتاب در اربعین حسینی به دیدار کودکان مرکز بهزیستی اردیخانی رفته بود، خطاب به کودکان این مرکز گفت: کودکان بسیاری با سختی و بدون حضور پدر و مادر بزرگ شده اند اما توانسته اند نامی ماندگار از خود بجا گذارند.
وی اظهار کرد: سختی می تواند به شما توانمندی بدهد تا آینده روشنی را برای خود رقم بزنید؛ امیدوارم سختی ها آنچنان شما را توانمند کند که بتوانید هر کدام منشا خیری در زندگی دیگران شوید.
وزیر کار با بیان اینکه از کودکی ارج نهادن به مقام والای امام حسین (ع) و عزاداری برای این امام بزرگوار را آموخته ایم، افزود: عزاداری حسینی در ایران قدمتی بیش از یک هزار سال دارد؛ برگزاری مراسم سوگواری امام حسین (ع) در این
مراکز می تواند زمینه ساز خیر جمعی باشد و جامعه را متوجه حضور در چنین مراکزی کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *