نوشته های شایانفر به مذاق برخی خوش نمی آمد/ روزی که حسین شریعتمداری سجده شکر به جا آورد
مدیر مسئول روزنامه حمایت گفت: با توجه به اشرافی که شایانفر در حوزه جنگ نرم و جریان نفوذ فرهنگی دشمن داشت، جریان اپوزیسیون و معاند با انقلاب اسلامی او را بهتر از همه می شناخت.
شایانفر که از سال 89 از این بیماری رنج میبرد، گنجینه اسرار انقلاب و ازچهرههای برجسته فرهنگی کشور و یار دیرینه حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان محسوب میشد.
شایانفر را همچنین میتوان گوگل یا دایرهالمعارف شفاهی عناصر ضد نظام نامگذاری کرد. حافظه او به قدری قوی بود که هرگاه نام یکی از این افراد را میشنید، اطلاعات زیادی در مورد او بیان کرد؛ آن هم نه به استناد جستوجو در سایتها و وبلاگها بلکه به استناد منابعی دقیقتر.
حسامالدین برومند دبیر سابق سیاسی روزنامه کیهان خاطره جالبی را از زمان بازگشت حسن شایان فر از بیمارستان به روزنامه کیهان در اردیبهشت سال 90 ذکر می کند که شنیدن آن خالی از لطف نیست.
وی می گوید: حاج حسن شایانفر به محض ورود به کیهان ابتدا به دفتر حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان رفت، حاج آقای شریعتمداری که از حضور یار قدیمیاش بسیار خوشحال شده بود، چند بار روی زمین سجده شکر به جا آورد.
وی با بیان اینکه شایانفر در بزنگاههای خاص و مقاطع حساس در حوزه فرهنگی، همواره عکس العمل های مناسبی داشت تاکید کرد: مطالبی را که ایشان در قالب کتاب "نیمه پنهان" منتشر کردند و افشاگری هایی که نسبت به جریان خبیث فرهنگی داشتند و همچنین خط و ربطی که در صفحه پاورقی دنبال می کردند، موجب می شد که ایشان مورد رصد دشمن قرار بگیرند.
مدیر مسئول روزنامه حمایت با بیان اینکه جریان اصیل انقلابی اصحاب رسانه، نسبت به حاج حسن شایانفر ارادت بسیار زیادی داشتند عنوان کرد: ایشان به طور نامحسوس و بدون آنکه بخواهد برای خودش تبلیغی کند، نیروهای ارزشمند بسیار زیادی را در حوزه رسانه تقدیم انفلاب کرد.
برومند با بیان اینکه بسیاری از بچه های فعال در خبرگزاری ها، رسانه ها و سایت های خبری حزب الله دست پرورده شایانفر هستند، اظهار کرد: ایشان نه تنها برای بچه های کیهان، بلکه برای تمام نیروهای انقلاب یک پشت و پناه بودند.
وی در ادامه به خصوصیات رفتاری این مرحوم اشاره کرد و گفت: مهمترین خصوصیت شایانفر پرکاری ایشان بود به نحوی که از اول صبح تا آخر شب و هنگام استراحت، مشغول کار بود؛ در 6سال اخیر هم که بیماری حاج حسن شدت یافته بود و پزشکان ایشان را ممنوع الکار کرده بودند، ایشان مستمرا و علی الدوام به کار ادامه دادند.
مدیر مسئول روزنامه حمایت با بیان اینکه شایانفر بازوی اصلی حسین شریعتمداری و مرد شماره 2 کیهان بود گفت: جای ایشان یقینا پرشدنی نیست.
برومند در ادامه با بیان اینکه حاج حسن شایانفر نسبت به برخی افرادی که در پوشش فرهنگی به انقلاب اسلامی ضربه می زدند بسیار حساس بود تصریح کرد: ایشان اصرار زیادی داشتند که این آدم ها شناخته شوند؛ شایانفر اعتقاد داشت که نباید این افراد تطهیر شوند و در پوشش فرهنگ به آنها تریبون داده شود.
برومند در ادامه با بیان اینکه حاج حسن شایانفر نسبت به برخی افرادی که در پوشش فرهنگی به انقلاب اسلامی ضربه می زدند بسیار حساس بود تصریح کرد: ایشان اصرار زیادی داشتند که این آدم ها شناخته شوند؛ شایانفر اعتقاد داشت که نباید این افراد تطهیر شوند و در پوشش فرهنگ به آنها تریبون داده شود.
وی همچنین با اشاره به این نکته که شایانفر آدم بسیار هوشمند و هوشیاری بود که لایه های عمیق جریان ضدانقلاب در عرصه فرهنگ را از زودتر از همه می شناخت خاطرنشان کرد: مهمترین سفارشی که ایشان به همه علی الخصوص من داشتند، این بود که "مراقب جریان سازش باشید"؛ مهمترین دغدغه حاج حسن بلاشک مقابله با جریان سازش بود که این نکته همواره در گزارش ها و یادداشتهای ایشان نمود داشت.
مدیر مسئول روزنامه حمایت با بیان اینکه نوشته های حاج حسن شایانفر صدای خیلی ها را درمی آورد، اظهار کرد: ایشان بی پرده می نوشت و با کسی رودروایسی نداشت؛ وقتی که شما رودروایسی را کنار بگذاری و به لایه های عمیق بپردازی، قطعا صدای برخی ها در آید؛ همانگونه که صدای بعضی ها نسبت به نوشته های "نیمه پنهان" حاج حسن درآمد در حالیکه تمام آن کتاب با استناد به "اسناد" متقن نوشته شده بود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *