صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کار آفرینی مهم ترین عرصه نمایش اقتصاد مقاومتی است

۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۰:۳۷
کد خبر: ۲۴۵۵۹۹
رئیس کمیته مشارکت های مردمی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه کار آفرینی از مهم ترین عرصه های نمایش اقتصاد مقاومتی است تاکید کرد: باید مراقب بودکه ناخوادآگاه به فضای رسانه ای دشمن که تخریب ادبیات این اقتصاد مهمترین هدف آن است ورود نکنیم.
به گزارش گروه جامعه ، الهه راستگو، عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران در همایش کارآفرینی رویشی دوباره گفت: قطعا دستیابی به توسعه جز با نقش آفرینی کارآفرینان و فراهم سازی عرصه برای آنان میسر نخواهد شد.

وی در ادامه به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: تاکیدات ایشان در سال های اخیر سمت و سوی جبهه دیگری را برای علاقه مندان به میهن مشخص ساخته که با توجه به نشانه رفتن دشمن به سنگرهای آن باید مورد توجه هوشمندانه تمام مسئولین و مردم قرار گیرد.

رئیس کمیته مشارکتهای مردمی شورای اسلامی شهر تهران از این جبهه مهم که دشمن به دنبال نفوذ به آن است به عنوان عرصه اقتصاد یاد کرد و اظهار داشت:این بار مقابله کنندگان با پیشرفت میهن اسلامی نه با لباس رزم و فرهنگ و هنرکه با ردای کار و اقتصاد پا به میدان نهاده اند تا اقتصاد کشور از کار بیافتد.

راستگو به تحریم اروپا و آمریکا و ممانعت این کشورها در عدم ورود کالاهای اولیه و مورد نیاز صنایع به کشور اشاره کرد و افزود: در دوره دیگر نیز صادرات کالاهای این کشورها و تعطیلی کارخانجات به دنبال ورود کالاهای خارجی و بی کیفیت اقتصاد کشور را دچار مشکل ساخت که بزرگترین ضربه اساسی از این منظر بود.

وی تصریح کرد: اگرچه عرصه جهاد اقتصادی با روی کارآمدن دولت ها چه در کشور و چه در آن سوی جبهه همواره در حال تغییر بوده اما می توان خط آن را یافت و این امر جز با هوشمندی و برنامه ریزی مدبرانه امکان پذیر نیست.

رئیس ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمان های مردم نهاد شهر تهران از کارآفرینان و نخبگان  به عنوان سرداران عرصه ی جهاد اقتصادی یاد کرد و گفت:صدور کالا  به دیگر کشورها  به دنبال ایجاد فضای کسب و کار و اشتغال پویا از سوی این افراد همان راه صحیح مقابله با هجمه های اقتصادی داخلی و خارجی است که از این حیث باید مورد حمایت جدی قرار گیرند.

راستگو کارآفرینی را مردمی کردن اقتصاد دانست و تاکید کرد:تکیه بر بنگاه های کوچک اقتصادی و برانگیختن انگیزه های اجتماعی برای ایجاد شغل و مشارکت همه جانبه در تمامی عرصه های اقتصاد البته با پشتیبانی دولت ها مسئله ای است که توجه اندک به آن وضعیت امروز صنایع را موجب شده است.

وی تاکید کرد: دولت باید با بهبود فضای کسب و کار  و تسهیل شرایط کارآفرینی در بخش های قانونی، مالی و مشاوره ای کارآفرینان را به عنوان پشتیبان حمایت کرده و تمامی سیاست های کلان اقتصادی را در مسیر مردمی سازی و ب تسهیل زمینه های آن برنامه ریزی کند.

عضو کمیسیون اجتماعی فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران به نقش نهادهای عمومی در ایجاد زمینه های کار آفرینی اشاره کرد و گفت: شورای شهر نیز مصوبه ای را در خصوص همکاری با کارآفرینان وترویج کارآفرینی به تصویب رسانده که البته نباید از اقدامات موثر سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزه کارآفرینی و نقش حمایتی ستاد سمن های شهر تهران غافل بود.

راستگو از معرفی کارآفرینان برتر، تولید محصولات آموزشی در زمینه کارآفرینی و فراهم سازی اردو های تفریحی برای دانش آموزان به عنوان نمونه هایی از برنامه ریزی در این حوزه نام برد و گفت: باید فرهنگ کارآفرینی را در جامعه ارتقاء داد و این مهم از مسئولیت های خطیر کارآفرینان است.

وی با تاکیدبر لزوم رصد شرایط داخلی و خارجی کشور و عدم اتکاء صرف به عرصه پدافندی اظهار داشت: باید پدافندی عمل کرد که این امر جز با شناسایی و رصد فضای کسب و کار جهانی و اقدام مدبرانه و بدور از هر گونه شتاب زدگی و بی تدبیری حاصل نخواهد شد.

رئیس ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمان های مردم نهاد شهر تهران دفاع از ادبیات اقتصاد مقاومتی در حوزه نظر و عمل را از ضرورتهای دیگر در این عرصه عنوان کرد و افزود: این ادبیات اگر بر فضای کشور حاکم باشد دیگر هیچ مسئولی از هیچ دولتی نمی تواند به کار آفرینی بی توجه باشد.

راستگو با بیان اینکه کار آفرینی از مهم ترین عرصه های نمایش اقتصاد مقاومتی است تاکید کرد: البته باید مراقب بودکه ناخوادآگاه به فضای رسانه ای دشمن که تخریب ادبیات این اقتصاد مهمترین هدف آن است ورود نکنیم ضمن اینکه پرهیز از مقایسه این ادبیات با توجه به نتیجه  تخریبی آن ضروری است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *