صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم تهیه راهنمای بالینی سرطان

۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۰:۰۲
کد خبر: ۲۴۳۸۶۵
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
عضو هیات مدیره انجمن رادیوتراپی آنکولوژِی ایران گفت: برای درمان سرطان باید راهنمای بالینی داشته باشیم و براساس این راهنما قادر خواهیم بود سود و زیان درمان ها را بهتر بسنجیم و درمان بهتری داشته باشیم.
به گزارش گروه جامعه ،حسین فودازی با تاکید بر لزوم حمایت بیمه ها از درمان سرطان گفت: در همه جای دنیا حتی کشورهای پیشرفته درمان سرطان بسیار پرهزینه است و منابع مالی زیادی را می طلبد و ازآنجا که متاسفانه در کشور ما بحث بیماریابی هنوز نهادینه نشده است برخی از سرطان ها دیر تشخیص داده می شوند و همین امر روند درمان را زمان بر و هزینه برتر می کند.

این متخصص کلینیکال آنکولوژِی با اشاره به تاخیر بیمه ها در پرداخت هایشان به بیمارستان ها گفت: با تهیه راهنمای بالینی برای سرطان و با توجه به شیوع انواع مختلف سرطان ها می توانیم به یک الویت بندی درستی برای درمان و هزینه ها در این زمینه برسیم. به طور مثال با توجه به این که سرطان معده از سرطان های شایع در ایران است باید آن را در الویت برنامه های خود بگذاریم و دولت و بیمه ها هم حمایت های لازم را در این راستا انجام دهند. 

فودازی افزود: سه سال پیش یک راهنمای بالینی سرطان توسط انجمن رادیوتراپی آنکولوژی با حضور متخصصان طراحی و به وزارت بهداشت داده شد اما این برنامه هنوز به مرحله عملیاتی نرسیده است.

وی با اشاره به این که انجمن ها باید به عنوان بازوهای علمی حاکمیت باشند افزود: تا زمانی که بومی سازی علمی در کشور وجود نداشته باشد مشکلات زیادی خواهیم داشت این درحالی است و اگر راهنمای بالینی به اجرا درآید، به ما کمک خواهد کرد که به صورت منسجم تری گام برداریم.

فودازی با اشاره به این که سرطان معده یکی از شایع ترین اما کم تلفات ترین سرطان ها در ژاپن است گفت: ژاپن با بیماریابی درست و به موقع موفق شده این بیماری را در همان مراحل اولیه تشخیص و درمان کند در حالیکه متاسفانه در ایران کمتر به بیماریابی و غربالگری توجه شده است و همین امر نه تنها درمان بیمار را پیچیده تر می کند بلکه هزینه های سنگین تری برای بیمار و حاکمیت به دنبال خواهد داشت. 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *