صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ظرفيت کم گيت های مرز عراق باعث کندی خروج زائران در مهران/ از سایر مرزها به عراق بروید

۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۴:۳۸
کد خبر: ۲۴۳۷۸۶
رئیس پلیس ایلام گفت: طرف عراقی ظرفیت زائران مرز مهران را ندارد و بهتر از زائران از سایر مرزها وارد عراق شوند.
به گزارش گروه جامعه ،سردار نورعلی یاری، با اشاره به اینکه ورود زائران به مرز مهران نسبت به سال گذشته بسیار زودتر آغاز شده است ، گفت: آمارهای موجود حکایت از افزایش سه برابری زائران در این مرز دارد.
 
وی افزود: با وجود این میزان حجم جمعیت، ترافیک مسیر ایلام - مهران روان گزارش شده اما رانندگان با احتیاط کامل در جاده های استان ایلام رانندگی کنند.
 
فرمانده انتظامی استان ایلام تاکید کرد: ترافیک در شهر مهران نیز روان است و با همراهی و همکاری نیروهای پلیس راهور و پلیس راه ،کنترل مناسبی در وضعیت معابر شهری و جاده ای منتهی به این شهر برقرار شده است.
 
وی با اشاره به وجود 96 گیت در پایانه مهران جهت خروج زائران از مرز گفت: در مرز مهران مشکلی از نظر تجهیزات فنی و انسانی وجود ندارد اما در سمت مرزهای عراق با توجه به اینکه گیت های خروجی آنها ظرفیت این تعداد زائر را ندارد، ممکن است زائران برای خروج از مرز ساعاتی معطل شوند.
 
سردار یاری با تاکید به اینکه مرز "زرباطیه" عراق در مقابل مرز مهران گنجایش پذیرش این تعداد زائر را ندارد، افزود: زائران برای اینکه با سهولت و به راحتی وارد خاک عراق شوند بهتر است از مراجعه به مرز مهران خودداری و از طریق مرزهای شلمچه و چزابه تردد کنند.
 
وی یادآور شد: نیروهای مسلح و دستگاه های اجرایی مستقر در مهران با انجام رزمایشی، آمادگی خود را جهت تامین نظم و امنیت زائران در مراسم اربعین نشان داده لذا استان ایلام از توان لازم برای هرچه بهتر اجرای این آیین بزرگ برخوردار است.
 
گفتنی است؛ مرز مهران در 95 کیلومتری جنوب غربی ایلام این روزها به کانون اصلی تردد زائران برای شرکت در آیین اربعین حسینی در کشور عراق تبدیل شده و روزانه چندین هزار زائر از این مرز تردد می کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *