صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ناگفته های خواهر شهید از برادر و گل های شمعدانی/ غرفه های استانی خوش درخشیدند + عکس

۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۴۲۹۱۷
یکی از اتفاق های جالب توجه در ششمین روز نمایشگاه مطبوعات، خوش درخشیدن غرفه های استانی و همچنین شنیدن روایتی دلچسب از بان یک خواهر شهید، محسوب می شود.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، در ششمین روز رسمی بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات، بخش مربوط به نشریات استانی یکی از پرمخاطب ترین قسمت های این رویداد بزرگ فرهنگی بود به ویژه که نشریات استانی در این مدت توانستند با تبلیغات مناسب، بیش از سال گذشته توجه بازدید کنندگان را جلب کنند.


پس از ورود به شبستان امام خمینی (ره) اگر به راهروی سمت راست بروید تا پایان مسیر می توانید تنوعی رنگارنگ از نشریه های استانی را مشاهده کنید به ویژه که اغلب آن ها غرفه خود را با نمادی مخصوص از استانشان تزئین کرده اند که اینگونه علاوه بر ایجاد جذابیت، به شکلی صحیح در مسیر معرفی فرهنگ استانی خود گام بر می دارند.

به عنوان نمونه در ورودی غرفه مربوط به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان می توان یک سبد محلی پر از روزنامه را مشاهده کرد که این خود نمادی از صنعت بافت سبدهای محلی در این استان است.

در غرفه مربوط به استان خراسان هم می توان پیرزنی محلی را مشاهده کرد که به جای نان، در سبد پیش رویش مجله های استانی دارد و جذابیت این صحنه به اندازه ای است که هر جوان و میانسالی را به گرفتن عکس یادگاری با نماد استان خراسان ترغیب می کند.


ناگفته نماند که نشریه های استانی هم به سهم خود در زمینه دعوت ازمیهمانان مختلف موفق عمل کرده اند.

در ششمین روز رسمی بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت در مصلی امام خمینی (ره) حاضر شد و با حضور در تعدادی از غرفه های مرتبط با رسانه هایی که اغلب اقتصادی به نظر می رسیدند، به چند پرسش پاسخ داد.


یکی از اتفاق های قابل توجه در روز ششم نمایشگاه مطبوعات، اضافه شدن چند بخش به برخی از غرف ها بود به صورتی که تنها یک روز به پایان دوره بیست و دوم این رویداد بزرگ فرهنگی زمان باقی مانده اما رسانه هایی مانند یک پایگاه اطلاع رسانی که غرفه اش را با نام "شهدای مدافع حرم" نامگذاری کرده بود، تعدادی گلدان و همچنین یک حجله را به یاد جوان هایی که ناکام به درجه شهادت رسیده اند، در کنار یک پنجره قرار داده بود و این فعالیت تحسین برانگیز، توجه بسیاری از بازدیدکنندگان نمایشگاه بیست و دوم را به خود جلب کرد.

در محوطه جلویی این غرفه، بانویی را می بینم که اشک در چشمانش حلقه زده و به حجله و گلدان های کنار پنجره این غرفه خیره مانده است. جلوتر می روم و از او درباره حس و حال آن لحظه اش سوال می کنم.



این بانو که مریم ساجدی نام دارد، با بغضی نهفته در گلو می گوید: این صحنه بازسازی شده از انتظار برای بازگشت یک رزمنده، مرا به یاد برادرم می اندازد.

او ادامه داد: برادرم دو سال پس از آغاز جنگ تحمیلی به اصرار خودش و برای دفاع از میراث خانواده و خاک وطن راهی جبهه های نبرد شد اما در حالی که هنوز یک سال هم از رفتن او زمان نگذشته بود و مادرم هر روز بی تاب تر از روز گذشته می شد، خبر شهادتش در خط مقدم را به ما اعلام کردند.

ساجدی تصریح کرد: برادر جوان من در هنگام شهادت تنها 25 سال سن داشت و به یاد ناکامی این جوان پرپر شده، حجله ای را در کوچه ای که در آن سکونت داشتیم، برپا کردیم.

خواهر شهید در ادامه صحبت های خود اظهار کرد: از روز شهادت برادرم مادرم به یاد او و به خاطر علاقه ای که تنها پسرش به گل شمعدانی داشت، گلدان های گل شمعدانی قرمز و صورتی رنگ را جلوی پنجره خانه قرار می دهد. مادرم اعتقاد دارد بوی خوش این گل های شمعدانی و حس پاکی که به رهگذران انتقال می دهند، روح برادر شهیدم را شاد می کند.

به بخشی دیگر از بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها می روم و یکی از غرفه هایی که بخشی نسبتا قابل توجه را در غرفه خود به کودکان اختصاص داده توجهم را جلب می کند.

این غرفه که رویکردی نسبتا سیاسی را در انعکاس خبرهای خود همواره مورد توجه قرار می دهد، در کنار فضای در نظر گرفته شده برای گفت و گو با میهمانان خود، میزی شیشه ای را همراه با تعدادی صندلی های قرمز رنگ قرار داده و کودکان علاقمند می توانند همراه با دوستان خود در این مکان حضور پیدا کنند و براساس موضوع مورد علاقه خود، نقاشی هایی را بکشند.

البته این غرفه برای این بخش مسئولی را هم در نظر گرفته که پس از پایان نقاشی بچه ها و با دقت در میزان توجه بچه ها در کشیدن نقاشی، مجله ای کودکانه به فرد برگزیده به عنوان جایزه اهدا می کند.

به طور یقین برگزیدن چنین رویکردهای فرهنگی و اختصاص بخش هایی ویژه به کودکان در رویدادهای بزرگی نظیر نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها و همچنین نمایشگاه کتاب تهران، نقش بسیار موثری در علاقمندی افراد کم سن به ویژه کودکان به عرصه فرهنگ و هنر ایفا می کند.


گزارش از: بهاره کنجکاوفرد



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *