صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تسویه صندوق بیمه محصولات کشاورزی باکشاورزان

۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰:۰۲
کد خبر: ۲۴۲۹۱۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
قائم ‌مقام صندوق بیمه محصولات کشاورزی اعلام کرد: مطالبات سال گذشته زراعی کشاورزان تسویه شد.
به گزارش گروه اقتصاد ، محمد ابراهیم حسن ‌نژاد گفت: مطالبات مربوط به سال زراعی گذشته به‌طور کامل به کشاورزانی که بیمه شده بودند، پرداخت شد؛ به‌گونه‌ای که در ماه گذشته حدود 350 میلیارد تومان از مبلغ فوق به حساب بهره‌برداران واریز شده است.
 
وی افزود: برای سال زراعی 95 - 94 نیز بسیاری از خسارت‌ها هنوز به‌صورت قطعی برآورد نشده است و بدین‌ترتیب پس از تعیین مقدار نهایی آن، برای پرداخت اقدامات لازم انجام می‌شود.
 
حسن نژاد خاطرنشان کرد: صندوق بیمه محصولات کشاورزی به دنبال توسعه تعداد کشاورزان مشمول بیمه است؛ به‌گونه‌ای که تاکنون حدود یک میلیون و500 هزار بهره‌بردار به عضویت صندوق درآمده‌اند، اما لازم است با پرداخت سریع مطالبات، راه تشویقی برای بهره‌برداران باز کنیم.
 
وی ادامه داد: ایران از کشورهایی است که با بیمه 153 مورد فعالیت کشاورزی توانسته است در جهان بیشترین رتبه را به خود اختصاص دهد.
 
قائم ‌مقام صندوق بیمه محصولات کشاورزی خاطرنشان کرد: به بهره‌برداران بخش کشاورزی توصیه می‌شود که با توجه به وضعیت اقلیم و بارندگی‌های نامناسب امسال ، هرچه سریع‌تر نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند تا در زمان رویارویی با ضرر و زیان، صندوق بیمه بتواند حمایت‌های لازم را از آنها داشته باشد.
 
اجباری شدن بیمه آبزیان همچون طیور به نفع بهره‌برداران است
 
قائم‌مقام صندوق بیمه محصولات کشاورزی درباره بیمه اجباری در حوزه آبزیان یادآور شد: با پیشنهاد سازمان شیلات، جلسات مشترکی برای بیمه کردن تمامی آبزیان ازجمله مزارع میگو، ماهی از مرحله تخم چشم‌زده تا پرورش در دستور کار قرار گرفت، اما لازم است متولی تولید، پیش‌نویس قانون مربوطه را تهیه و تقدیم مجلس کند تا پس از آن اقدامات لازم برای بیمه کردن مزارع فوق صورت گیرد.
 
حسن ‌نژاد تأکید کرد: ممکن است اپیدمی یک بیماری خاص تمامی مزارع آبزیان را از بین ببرد؛ بنابراین به تولیدکنندگان توصیه می‌شود هرچه سریع‌تر نسبت به بیمه مزارع خود تا زمان قانونی شدن این مسئله اقدام کند.
 
وی در پایان اظهار داشت: هم اکنون در بخش طیور، بیمه اجباری وجود دارد و تولیدکنندگان آن با ریسک کمتری برای تولید روبه‌رو هستند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *