صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیروزی ترامپ، پیروزی 99 به یک است؟

۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۵:۲۰
کد خبر: ۲۴۲۸۰۷
آراء الکترال در آمریکا هم تحت تأثیر آراء مردم قرار گرفت و دونالد ترامپ به عنوان چهل و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا انتخاب شد. این اتفاق را می توان یک کودتا تلقی کرد.
به گزارش گروه بین الملل ، نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا امروز مشخص شد و دونالد ترامپ در عین ناباوری بر رقیب دموکرات خود هیلاری کلینتون پیروز شد.

هیلاری کلینتون از همه امکانات دولتی برخوردار بود حتی باراک اوباما رئیس جمهوری کنونی آمریکا به میدان آمد تا با حمایت از هیلاری، از رئیس جمهور شدن ترامپ جلوگیری کند.

بسیاری در آمریکا اعتقاد داشتند که پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا یک فاجعه است، اما این فاجعه رخ داد.

اما چرا دونالد ترامپ با اقبال روبرو شد و هم رأی مردم و هم رأی الکترال را به خود اختصاص داد؟

او بارها در مناظره ها و تبلیعات انتخاباتی خود گفته بود سیستم انتخاباتی آمریکا بر اساس تقلب است.

ترامپ حتی تهدید کرده بود که اگر به عنوان رئیس جمهوری انتخاب نشود با اعتراض خود هوادارنش را به خیابان ها خواهد ریخت و جنگ خیابانی راه می اندازد.
آیا تهدیداتی که او علیه نتایج انتخابات کرده بود، بر انتخابش به عنوان رئیس جمهوری تأثیر داشت؟

در جریان یک سال تبلیغات انتخاباتی، رقیب، ترامپ را پوپولیسم و عوام گرا معرفی می کرد و آن را یک نقطه ضعف می دانست.

رقیب اعتقاد داشت روش پوپولیستی ترامپ ابزاری برای تخریب او خواهد شد، اما معادلات آنها برعکس از آب در آمد.

در حالی که زمینه سازی برای ورود یک زن به کاخ سفید به عنوان رئیس جمهور آمریکا انجام شده بود، فردی وارد کاخ سفید خواهد شد که حتی هم حزبی های ترامپ هم با او خوب نبودند و نیستند.

رهبر معظم انقلاب در دیداری که جمعی از دانش آموزان و دانشجویان به مناسبت 13 آبان با ایشان داشتند، درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و دو نامزد این رقابت سخنی گفتند که اشاره ایشان به شخص ترامپ در این سخن شاخص تر است.

ایشان در این دیدار فرمودند: در مناظره انتخاباتی آمریکا، آنکه صریح‌تر گفت بیشتر مورد توجه مردم قرار گرفت؛ آن مرد(ترامپ)چون واضح‌تر و صریح تر گفت مردم آمریکا بیشتربه او توجه کردند.

ایشان در ادامه فرمودند: طرف مقابل(کلینتون) گفت این(ترامپ) پوپولیستی کار می‌کند؛ چرا عوام گرایانه؟ مردم نگاه کردند دیدند حرف او درست است.

ترامپ علیرغم این که خود هم فساد دارد، اما فساد ساختاری در آمریکا را در مناظره ها و تبلیغات انتخاباتی خود به چالش کشید.

دلیل توجه مردم هم به سخنان و افشاگری های او به خاطر واضح و روشن سخن گفتن او بود.

ترامپ امروز پس از اعلام خبر پیروزی خود در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در سخنانی بار دیگر بر رسیدگی به امور این کشور که طی سال های گذشته با بی مهری و بی توجهی روبرو شده است تأکید کرد.

او از رسیدگی به مردمی سخن گفت که سال ها به آنها بی توجهی شده است.

تاکنون فردی مانند ترامپ در آمریکا نبود که اینگونه اوضاع کشور را تشریح کند و مردم را از جریان اتفاقاتی که در کشور رخ می دهد آگاه سازد.

تحلیل رهبری معظم انقلاب درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دقیق بود. آن کسی که صریح و واضح سخن گفت با اقبال مردم هم روبرو شد.

توجه ترامپ به فقرای آمریکا که میلیون ها نفر را شامل می شود، دلیل اصلی پیروزی او در رقابت با هیلاری بود. شاید بتوان این پیروزی را، پیروزی 99 درصد بر یک درصد نامید.

البته باید گفت که دونالد ترامپ در شیوه تبلیغاتی خود از ابزار فقرا و معترض بودن خود بهترین بهره را برده است، اما مهم این است که او راهی که از طریق آن به پیروزی رسیده ادامه دهد.

آمریکا هزینه های زیادی را صرف دخالت در امور دیگر کشورها می کند. جنگ افروزی های آمریکا در دنیا میلیاردها دلار به این کشور ضرر وارد می کند و به کشورهای جنگ زده هم صدمات جبران ناپذیری وارد می سازد.

مالیاتی که مردم آمریکا به دولتشان پرداخت می کنند هزینه جنگ های خانمانسوزی می شود که آمریکا آنها را برافروخته است. اما سود این جنگ ها به جیب سرمایه داران لیبرال می رود که در کارخانه های اسلحه سازی سهام دارند. جنگ فرصت تولید و فروش سلاح آمریکایی را فراهم می کند. هم اکنون میلیاردها دلار سلاح آمریکایی در بحران غرب آسیا استفاده می شود

بیش از 40 میلیون بی خانمان در آمریکا و میلیون ها فقیر دیگر و بالا رفتن درصد بیکاری در این کشور در قبال پولدارتر شدن سرمایه داران، مردم آمریکا را از سیاست های حاکم و اجرایی در این کشور بیزار کرده بود.

اکنون ترامپ اگر بخواهد بر اساس شعارها و وعده های تبلیغات انتخاباتی وارد کاخ سفید شود، کار برای او مشکل خواهد بود.

هم جمهوری خواهان و هم دموکرات ها با او سر ناسازگاری خواهند داشت. مگر این که پیروزی دونالد ترامپ یک سناریو برای کاهش فشارهای درونی جامعه آمریکا باشد.

باید منتظر شد و دید که ترامپ زمانی که کلید کاخ سفید را تحویل گرفت چه خواهد کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *