طرح ساماندهی توزیع کنندگان گوشت قرمز در استان تهران آغاز شد
محمدی گفت: طرح ساماندهی توزیع کنندگان گوشت قرمز از مرحله کشتار تا عرضه، با حضور پنج اکیپ گشتهای مشترک نظارتی تعزیرات حکومتی و نهادهای مربوط آغاز شد
محمدی افزود: عرضه کنندگان این محصولات باید از برچسب های قرمز و سفید به منظور تفکیک نوع گوشت ماده و نر ، میش و بز،گوساله و گاو نر و ماده،درج قیمت و ارائه فاکتور رسمی به خریدار استفاده کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *