اختراع ظروف مواد غذایی جدید توسط مخترعان ایرانی
مخترعان جوان ایرانی موفق به کسب مدال طلای فدراسیون جهانی مخترعین شدند.
علیرضا موسوی دارنده مدال طلای جشنواره اختراعات جهان، در این خصوص گفت: اختراع ما در بین 683 اختراع از 54 کشور جهان حائز رتبه برتر شد و جالب است بگویم که ایرانی ها با 15 اختراع در این جشنواره و نمایشگاه حضور داشتند.
موسوی با بیان اینکه پس از دو روز داوری مدال آوران فدراسیون جهانی مخترعین مشخص شدند در خصوص اختراع خود توضیح داد: این اختراع یک ظرف نگه دارنده رب است که به منظور کاهش کپک زدگی و حفظ تازگی رب با کاربرد سریع و آسان استفاده می شود.
وی با بیان اینکه محصول مذکور در راستای حفظ سلامت خانواده های ایرانی اختراع شده است، تصریح کرد: این محصول در ایران ثبت و تجاری سازی شده و از سال گذشته وارد بازار شده است.
دارنده مدال طلای جشنواره اختراعات جهان در پاسخ به اینکه این ظرف چگونه موجب کاهش کپک زدگی رب می شود، گفت: زمانی که درب رب رو باز می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم بعد از گذشت چند روز رب در مجاورت با هوا کپک می زند و تحقیقات نشان داده است که حتی اگر رب کپک هم نزند پس از گذشت چند روز ارزش غذایی خودش رو از دست می دهد، این اختراع با تخلیه هوای داخل ظرف و جلوگیری از تبادل هوا و رب موجب ماندگاری طولانی تر و حفظ ارزش غذایی رب می شود.
موسوی در پایان با بیان اینکه مدال طلای خود را به تمام مردم ایران تقدیم می کنم از تمام کسانی که از اختراع ایرانی و تولید ملی حمایت کردند، تشکر و قدردانی کرد.
یادآور می شود که جشنواره و نمایشگاه IENA 2016 آبان ماه امسال در شهر نورمبرگ آلمان برگزار شد و علاوه بر آقایان موسوی و افشار، دو هموطن دیگرمان موفق به کسب نشان در این جشنواره شده اند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *